Revizii (la general)
Eh, hai ca nu e chiar asa, sunt convins ca pricepe toata lumea ce spun, mai ales ca nu e ceva nou, nemaipomenit.
Sunt unii care citesc pe sarite si atunci e normal sa iasa altceva.
Si pana la urma d-aia e forum sa te mai si contrazici, sa glumesti...altfel ar fi plictisitor.
Aia cu guru...o iau ca un misto la adresa mea...aia care sunt guru in domeniul asta nu isi pierd timpul pe forumuri...
O sa incerc sa scriu mai putin.
Oricum sa nu iti imaginezi ca as sta prea mult la un post din asta...imi dau seama ca e mare dupa ce il trimit si il vad.
Sunt unii care citesc pe sarite si atunci e normal sa iasa altceva.
Si pana la urma d-aia e forum sa te mai si contrazici, sa glumesti...altfel ar fi plictisitor.
Aia cu guru...o iau ca un misto la adresa mea...aia care sunt guru in domeniul asta nu isi pierd timpul pe forumuri...
O sa incerc sa scriu mai putin.
Oricum sa nu iti imaginezi ca as sta prea mult la un post din asta...imi dau seama ca e mare dupa ce il trimit si il vad.
Am zis guru in sensul bun si nu la misto. Ar trebui ca acei guru sa aiba timp si de forumuri , poate mai invatam si noi ceva .
Si in legatura cu dimensiunea posturilor , nu ma deranjeaza pe mine . Era un baiat cu un laptop care nu avea rabdare si se uita mai mult la poze.
Daca o sa scrii mai putin deja numai esti tu si numai are farmec .
Numai bine !
Si in legatura cu dimensiunea posturilor , nu ma deranjeaza pe mine . Era un baiat cu un laptop care nu avea rabdare si se uita mai mult la poze.
Daca o sa scrii mai putin deja numai esti tu si numai are farmec .
Numai bine !
Decat sa va "intepati" mai bine incercati sa mentineti discutiile la subiect. De exemplu tu ai putea ruga pe cineva de la "centru" care are chef sa stea pe forum si atributii in partea de service si garantie sa ne dea si noua unele lamuriri pentru ca altfel ne dam toti cu parerea si nu avem nici o parere "oficiala"...sau daca ne poti lamuri lamureste-ne tu cum e cu garantia...
E foarte bine ca intre noi sunt si oameni care lucreaza la dealer si care au mult mai multe cunostiinte ca noi... Si eu m-am certat pe vremuri cu Bogdan referitor la ambreiaj...atata ne-am certatat pana am ajuns sa bem o bere...si m-a lamurit cu unele lucruri...
E foarte bine ca intre noi sunt si oameni care lucreaza la dealer si care au mult mai multe cunostiinte ca noi... Si eu m-am certat pe vremuri cu Bogdan referitor la ambreiaj...atata ne-am certatat pana am ajuns sa bem o bere...si m-a lamurit cu unele lucruri...
QUOTE (COObra)extraordinar.
si pe tine te-am deranjat, ca am facut o remarca?
sau a inceput sa fie un target acum "intepatu" lu ala care lucreaza la M Car?
sau te oftici ca am laptop?
Salut cobra !
Nu mai stiam cine a scris chestia cu laptop-ul care chiar mi-a placut , si nu am mai verificat .
Nu stiu de ce ai luat-o tu ca pe o intepatura ca nu am avut intentia asta .
Apropo de presuri , daca sunt cele de 15 lei pe care le primesti asa in loc de pungi pe jos , chiar imi place ce a facut tipa . :twisted:
Ca a fost la misto sau ca e chiar dusa ( nestiind ca orice ar fi , acestea sunt trecute la consumabile ca multe altele care alcatuiesc masina ) tu stii mai bine si eventual spune si ce i-ati raspuns . :-D
P.s . Apropo de laptop , daca nu ai Sony Vaio chiar nu ma oftici ....
si pe tine te-am deranjat, ca am facut o remarca?
sau a inceput sa fie un target acum "intepatu" lu ala care lucreaza la M Car?
sau te oftici ca am laptop?
Salut cobra !
Nu mai stiam cine a scris chestia cu laptop-ul care chiar mi-a placut , si nu am mai verificat .
Nu stiu de ce ai luat-o tu ca pe o intepatura ca nu am avut intentia asta .
Apropo de presuri , daca sunt cele de 15 lei pe care le primesti asa in loc de pungi pe jos , chiar imi place ce a facut tipa . :twisted:
Ca a fost la misto sau ca e chiar dusa ( nestiind ca orice ar fi , acestea sunt trecute la consumabile ca multe altele care alcatuiesc masina ) tu stii mai bine si eventual spune si ce i-ati raspuns . :-D
P.s . Apropo de laptop , daca nu ai Sony Vaio chiar nu ma oftici ....
Eu tot nu inteleg ceva. Poate ma lamureste cineva si pe mine unde e trecut ce e in garantie si ce nu e la o masina. Hai sa fiu si un pic ...absurd, unde scrie ca presurile sunt consumabile sau nu? Cred si eu ca pare aiurea sa te duci cu presurile la garantie dar mai absurd e sa incepi sa i arunci clientului tot felul de motive , gen "esti de vina ca nu stii sa mergi cu masina", "fac toate la fel ( se rezolva in post garantie )" etc. numai sa nu oferi garantie. Ori in Romania un lucru e clar garantia e ... frectie, sunt dispusi sa ti promita 5,7,10 ani pana se vad cu banii dupa aceea...Mi a raspuns mie un idiot de la protruk iveco la un an dupa cumparare, cand am apelat la el sa ma ajute , cei de la service nu mi dadeau garantie la puntea spate , pai domle eu ma ocup doar de vanzari...restul te descurci mata la service, cu baietii. Sa nu i omori pe cei de la vanzari ??? Si cel mai idiot lucru e ca ai motive sa mergi la OPC dar nu poti , e pe firma , ei stiu asta si te fac cum vor...