2008 Lancer 1.8M/T 143CP Glacier Silver
- goldeye3002
- EVO I
Si io is chior desi am 4ochi(stii ce vrea sa spun) Mai devreme chiar ma enervasem, toti ziceau ca ii mare numarul, io ce flori de tei sa ii fac daca atat e tabla aia, la evo tot cam asa arata si chiar mi-a sarit tzandara. Eu sunt multumit de look, de suma investita si asta e cel mai important pentru mine.
- decebal12345
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
- decebal12345
- EVO I
QUOTE (decebal12345)Ei bine, sper ca la un control "de rutina" sa nu se lege de modul in care este asezata tablita. Stiu pe cineva care la un momet dat, era extrem de suparat ca cei de la circulatie i-au cerut sa schimbe pozitia tablitei de inmatriculare pe centru pentru ca "nu-l vede aparatul radar".
nu mai credeti tot ce zice politia romana... :-) eu unul stiu ca in legislatie sunt descrise clar dimensiunile si forma placutelor de inmatriculare si mai scrie ca ele trebuie amplasate in locurile special amenajate ale masinii. pana aici par sa ma contrazic eu pe mine dar pun si eu intrebarile:
1. Unde e acel loc special pe bara din fata?
2. Unde scrie concret unde se afla el?
3. Daca se subintelege ca pozitia corecta e fix pe centru (de la stanga la dreapta si de sus in jos) de ce s-au gasit mai cu mot mitsu evo si alfa romeo?
4. Celor din urma mentionati le impune organul sa-si schimbe pozitia numarului?
nu mai credeti tot ce zice politia romana... :-) eu unul stiu ca in legislatie sunt descrise clar dimensiunile si forma placutelor de inmatriculare si mai scrie ca ele trebuie amplasate in locurile special amenajate ale masinii. pana aici par sa ma contrazic eu pe mine dar pun si eu intrebarile:
1. Unde e acel loc special pe bara din fata?
2. Unde scrie concret unde se afla el?
3. Daca se subintelege ca pozitia corecta e fix pe centru (de la stanga la dreapta si de sus in jos) de ce s-au gasit mai cu mot mitsu evo si alfa romeo?
4. Celor din urma mentionati le impune organul sa-si schimbe pozitia numarului?
si din cate stiu eu (poate stiu gresit) radarul fix te inregistreaza dupa ce ai trecut de el, deci din spate unde pozitia placutei e destul de clara iar cel mobil in momentul in care ai incalcat legea "te trage pe dreapta" asa ca stimabilii vor avea suficient timp si unghiuri bune sa analizeze placuta respectiva.