Revizii (la general)

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Noi 05, 2008 7:42 pm

Ma, si pe mine a inceput sa m-ajunga batrinetea si sa-mi aduc aminte c-am tras un pirtz abia cind simt mirosu', da' cind scriu pe forum, daca postez un mesaj si-mi dau seama c-am uitat sa scriu ceva in el, il editez dracului, nu mai scriu inca 15 mesaje pina-mi exprim ideea pina la capat. Las-o dracu' de treaba, mi-am bagat picioarele cind am vazut cit trebuie sa citesc numai de la tine. 90% din posturile topicului asta tu le-ai scris.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Noi 05, 2008 7:46 pm

.......

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Joi Noi 06, 2008 5:23 am

nu mai scriu domnu' moderator. acu' imi editez cv-ul si ma duc sa-l depun la m car. si nu mai scriu. ce vrei tata, asa e la batranete, dupa ce te-au batut, te-au.............si ti-au luat si banii. nu mai esti rational. o sa iau niste meditatii la romana. :wink:

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Joi Noi 06, 2008 1:40 pm

gata, mi-am depus cv-ul si m-am angajat la m car. sunt sef la vanzari. :-) glumesc. Cristi tata am rezolvat cazul, mi-am luat jucaria si am ajuns acasa. frumusica, curatica, dar tot nu am baut o cafea cu fratele nostru COObra. avem timp, ma mai duc eu pe acolo. trebuie sa iti dau dreptate Cristi, lucrurile se rezolva cu timpul, ne invatam unii cu altii si cine stie poate intr-un final chiar o sa ajungem sa ne imprietenim. trebuie sa o tai la treaba, ne mai auzim. bine ca am luat jucareaua.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Noi 06, 2008 7:18 pm

........

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 07, 2008 12:22 pm

QUOTE (COObra)timp de o cafa gasim noi.

Esti cool Cobra, repet, esti cool! )
Si inca nu te-a vazut Cristian, stai sa te si cunoasca, sa vezi iubire maxima pe urma! )
Asa incepe totul..cu o cafa...! )

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Noi 07, 2008 9:16 pm

.......

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 07, 2008 10:05 pm

Ba, nu stiu, nu prea am incredere in voi, nu merg.
Si in plus de asta voi mergeti cu viteza mare, impreuna aveti 218CP, adica coltu' tau coobra, in fundu' lu' lanceru' lu cristian.
Nu e de mine voinicilor, aveti grija la radare! )

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Sâm Noi 08, 2008 3:31 pm

Cristi, COObra,Todea mai aveti un pic si deveniti penibili, chiar nu va dati seama? Sunteti off !!! Va puteti da PM sa va spuneti ce aveti pe suflet intre voi. Chiar nu ne intereseaza cine pe unde lucreaza si daca e sau nu platit sa " spioneze"(ce dumnezeu oare? poate or rezolva prin spionaj enigma FNI sau Caritas ). Cat despre mcar.ro in loc de mitsu.ro ma faceti sa rad( prietenii , cei care au fost la intanlirile pe tara, stiu de ce!!!), eh! , de cand ne poarta pica cineva acolo.... :twisted:. Am luat o si eu pe aratura ...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Sâm Noi 08, 2008 5:29 pm

..........

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”