Placute de frana la lancer di-d
QUOTE (The Hammer)intr-adevar placutele se uzeaza foarte foarte repede .... drept dovada si eu le-am schimbat la vreo 12.000 , setul vechi mi-a fost dat ca dovada . e curios intr-adevar dar nu mi se pare ceva exceptional....data viitoare vreau sa imi cumpar eu placutele , poate alta marca sa vad cat o sa ma tina
hmm interesant cred ca data viitoare o sa incerc si eu alte placute de frana ... acum sunt noi la 30.000 sa vedem :?
hmm interesant cred ca data viitoare o sa incerc si eu alte placute de frana ... acum sunt noi la 30.000 sa vedem :?
QUOTE (Jinx)Hop si eu. Azi revizie de 15000. Placute fata uzate 85%
Daca din 15.000 in 15000 schimbam placute.. e de rau..
Eu am vaga impresie ca placutele care le-au pus si le pun sunt de proasta calitate. Acelasi raspuns l-am primit si eu dar nu le schimb pana nu aud zgomotul ala la franare. Apoi o sa imi comand niste placute singur care sunt si mai ieftine si cred ca si mai bune decat ce pun ei.
Daca din 15.000 in 15000 schimbam placute.. e de rau..
Eu am vaga impresie ca placutele care le-au pus si le pun sunt de proasta calitate. Acelasi raspuns l-am primit si eu dar nu le schimb pana nu aud zgomotul ala la franare. Apoi o sa imi comand niste placute singur care sunt si mai ieftine si cred ca si mai bune decat ce pun ei.
- The Hammer
- EVO I