Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Sâm Oct 18, 2008 3:22 pm

Salut Mircea, da vreau 100% tavita de portbagaj poti sa faci comanda de luni. Multumesc

c_codrut
EVO I

Mesaj de c_codrut » Mar Oct 21, 2008 10:51 pm

vreau si eu covorase de cauciuc pt colt 5 usi.
astept rasp daca ai sau daca poti aduce
multlumesc,
cosmin
0722499699

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Oct 21, 2008 11:40 pm

au ajuns... ms mult... sa stii ca un pic parca e mai mare din cauza portbagajului ridicat...

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Oct 22, 2008 6:36 am

Salut!

c_codrut - Te referi, la cele de interior sau la tavita pentru portbagaj?
Tavita pot aduce fara probleme.
Presuri de interior, insa, pot sa-ti ofer pentru Colt doar unele care se ajusteaza (daca e cazul). Ai cateva poze pe link-ul de mai jos - Uni 1 zic ei ca este potrivit pt Colt.

http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/

zimbet - Da, banuiam inca de cand am vazut poza - mai stii ca sovaiam daca sa-ti trimit sau nu. Este primul portbagaj de genul acesta pe care-l vad la Lancer. Imi cer scuze, dar fabrica a zis ca in Occident nu-i disponibil modelul acesta si nu vor introduce matrita.
Anyway - daca crezi ca nu-i OK, fara absolut nici o problema suna-ma si o iau inapoi.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Oct 22, 2008 8:07 am

nu cred ca are ceva :-D vad eu o rezolv cu fuionu ) cel mai interesant ca aia de la M Car vine perfect pe a mea si sta naspa pe astea standart... ms... iti zic pe privat cum s-a pus cea de pe S...

c_codrut
EVO I

Mesaj de c_codrut » Mie Oct 22, 2008 10:48 am

salut mircea,
in postul de mai sus ma refeream la covorase de interior. dar as fi vrut ceva dedicat pt colt.
oricum multumesc pt rasp.
in cateva luni cand nu o sa mai am o parte de bancheta rabatata pt carutul copilului o sa vreau o tavita de portbagaj.

toate cele bune
cosmin

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Joi Oct 23, 2008 3:37 pm

Mircea te rog sa nu ma uiti cu tava de portbagaj , multumesc.

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Joi Oct 23, 2008 5:25 pm

Salut Mircea!

Dealer-ul a fost amabil si mi-a oferit gratuit presurile, dar sunt din material textil. Avand in vedere ca vine iarna, m-ar tenta sa cumpar presuri din cauciuc. Masina e un Lancer 2008.

Ai presuri de cauciuc pentru modelul meu? La ce pret?

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Oct 23, 2008 11:47 pm

Salut... Daca nu te-ar deranja prea mult, am observat ca a trecut ceva timp de cand s-a deschis topicul...poti pune o lista sau ceva de genu cu ce mai ai actualmente? Multumesc anticipat.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Oct 24, 2008 8:44 am

Salut!

c_codrut - OK! iti stau la dispozitie. Anyway, sa stii ca tavita nu se incomodeaza cu bancheta rabatata. Ea sta la locul ei... :-)

Dennis_TL - Cum sa te uit? A fost pusa pe comanda de lunea trecuta si va ajunge la noi cam pe joia ce vine. Daca-mi dai un numar de telefon pot sa te si sun cand ajunge, pentru restul datelor de livrare.

Liviu77 - Am presuri de cauciuc de Lancer nou. Incerc azi sa fac poze si sa le postez.

Pana atunci - aici mai sunt poze: http://www.flickr.com/photos/25835939@N02

Vibe - tavite pentru portbagaj - pentru vreo 750 de modele de masini.
Bandouri laterale si pentru coltul barilor
Presuri de cauciuc pentru interior - tot personalizate pe model. Din pacate nu-s asa multe coduri ca la tavite, dar am 3 modele de universale care sunt realmente destepte, iar unul din ele sigur se adapteaza cam la orice nu are matrita fabrica.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”