Lancer Clasic - Mica problema
Asadar, mi-am luat inima-n dinti si surubelnita-n mina si am purces la desfacutu' filtrului de polen. A aparut o mica problema... era montat un pic invers. :? Nu stiu daca are treaba cu directia fluxului de aer, dar datorita pintenului de ghidaj, capacul nu se etansa pe locasul respectiv.
Mi-am dat seama ca filtru-i montat invers in momentul in care am vazut ca suportul de plastic are doua gauri intr-o parte (una pentru surub, cealalta pentru ghidaj) si datorita faptului ca dupa ce i-am dat citeva bobarnace (la filtru) si l-am pus tot invers, au cazut citeva gunoaie din el in aeroterma. Sa vedem daca mai face abureala-n masina.
2dor, ma nene, am cautat voletii aia de aerisire pina am descoperit numerele rosii cu care a venit masina si voletii tot nu i-am gasit. Ce-i drept e drept, n-am ajuns pina acolo sa dau tapiteria jos.
Mi-am dat seama ca filtru-i montat invers in momentul in care am vazut ca suportul de plastic are doua gauri intr-o parte (una pentru surub, cealalta pentru ghidaj) si datorita faptului ca dupa ce i-am dat citeva bobarnace (la filtru) si l-am pus tot invers, au cazut citeva gunoaie din el in aeroterma. Sa vedem daca mai face abureala-n masina.
2dor, ma nene, am cautat voletii aia de aerisire pina am descoperit numerele rosii cu care a venit masina si voletii tot nu i-am gasit. Ce-i drept e drept, n-am ajuns pina acolo sa dau tapiteria jos.
QUOTE (2dor)Pai Marty apesi pe bumbul ala din mijlocul doapelor, dar nu mult ca ies prin spate. Dupa care tragi doapele in afara si asta e tot. O sa te chinui cu cartonul ala de imbraca aripile, eu nu am reusit sa il scot la imbinarea cu plasticul de pe buza de jos a portbagajului.
Da' tu ce ai cautat acolo? :shock: :-D
Da' tu ce ai cautat acolo? :shock: :-D
QUOTE (2dor)Unitatea centrala de la senzorii de parcare, pentru ca tipa prea tare difuzorul cand bag in marcharierre si voiam sa il dau mai incet. Din pacate nu am reusit sa fac nimic.
Ehhh, nu ti-ai dorit suficient de mult. Daca nu avea reglaj, rezolvai cu putina banda adeziva pusa peste gaurile de la difuzor Sa vezi ce il puneai la punct
Ehhh, nu ti-ai dorit suficient de mult. Daca nu avea reglaj, rezolvai cu putina banda adeziva pusa peste gaurile de la difuzor Sa vezi ce il puneai la punct