2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
Tot din motivul ca detectorul de radar ma avertiza de radar cu mult inainte sa apara mi-am permis sa merg chiar asa. Chiar nu am mers nebuneste, pe portiunea aia de drum poti merge linistit cu viteza mare fara sa pui viata cuiva in pericol. Sa vad si verdictul, momentan procesul verbal nu e la mine.
Oricum cred ca am sanse sa obtin anularea procesului verbal in instanta.
Buletinul metrologic mi l-a aratat si mi-a mai aratat o lege aparuta in august care spunea ca nu are voie sa deruleze inapoi pentru a-mi arata filmarea. Cumva o rezolv eu. Mersi.
Oricum cred ca am sanse sa obtin anularea procesului verbal in instanta.
Buletinul metrologic mi l-a aratat si mi-a mai aratat o lege aparuta in august care spunea ca nu are voie sa deruleze inapoi pentru a-mi arata filmarea. Cumva o rezolv eu. Mersi.
Cix, DeBogdan are dreptate. Verifica cele spuse de el. Eu sunt avocat si am obtinut multe anulari ale proceselor-verbale in instanta numai pt ca aparea T-ul acela de la calibrare. Nu mai au voie sa faca instanturi. Instanta il anuleaza de loa primul termen. Cel putin asa se intampla la GL. Nu stiu cum e la BV dar nu vad de ce ar fi diferit!
Culmea e ca in loc sa-l sfatuiti pe cix sa mearga cu 50-70 de km/h in localitate, il invatati cum sa scape si cu 110km/h, poate data viitoare omoara pe cineva si facem sarbatoare. Veiozaru ala nenorocit l-a mai prins de 3 ori cu viteaza luminii si nu s-a invatat minte. Al dracu, cred ca numa pe cix il pandeste.
Prime, stai linistit ca nu alerg nebuneste. Nu imi spune ca acolo unde este drum bun si se poate merge mai tare de 50km/h, fara sa pui viata cuiva in pericol, tu nu depasesti limita. Sau tu nu ai reusit niciodata sa prinzi fantastica viteza de 108 in localitate.
Daca mi se cere corectitudine, macar atat astept si eu din partea politiei: corectitudine. Sa isi respecte legile pe care ei si le fac. Deocamdata astept sa vina procesul verbal pe care nu l-am semnat, si apoi o sa fac si contestatia.
Mersi de sugestii.
Daca mi se cere corectitudine, macar atat astept si eu din partea politiei: corectitudine. Sa isi respecte legile pe care ei si le fac. Deocamdata astept sa vina procesul verbal pe care nu l-am semnat, si apoi o sa fac si contestatia.
Mersi de sugestii.
QUOTE (santto)mie nu-mi place cel putin pe culoarea asta ....fara suparare ...parerea mea.
Poate nu te-ai prins. Totul a fost facut asa de vrajeala. Am dat jos totul imediat dupa ce am facut pozele. In plus mai era si foarte murdara masina.
Cand o sa apara lancer ralliart in romania poate ma invart de o bara dinaia cu totul. Nici o graba...
Poate nu te-ai prins. Totul a fost facut asa de vrajeala. Am dat jos totul imediat dupa ce am facut pozele. In plus mai era si foarte murdara masina.
Cand o sa apara lancer ralliart in romania poate ma invart de o bara dinaia cu totul. Nici o graba...
cix, iti dau cuvintul meu de onoare ca masina ta imi place cel mai mult dintre toate! Te rog frumos, da gunoaiele alea abominabile jos de pe masina sau ma jur ca ma dau peste cap si te caut ca sa te improprietaresc cu niste stropitori cu luminita, o inotatoare de rechin cu luminita, niste led-uri de pozitie albastre si cu un sticker "Tuning by Kinder Eggs". Daca ma enervezi prea tare, ma duc in tirg si-ti gasesc si citeva stickere cu Turbo, Racing si alte d-astea.