2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
santto
EVO I

Mesaj de santto » Sâm Sep 27, 2008 6:23 pm

ciudat......o sa ma mai interesez...apropo ai jenti noi la ea? cam ce modele de jenti ar merge puse?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Oct 09, 2008 2:07 pm

Santto eu as cam vrea sa schimb jantele ei. Am inteles ca ai fi interesat sa cumperi

Eu am un proiect nou pentru ea. Sper ca pana la sfarsitul anului sa imi fac timp sa rezolv, daca nu.. atunci la inceputul anului. Vreo obiectie?

Nu o sa fie cu pleoape ci o sa-i modific aripile si capota folosind fibra de sticla. Si apoi revopsit.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Oct 09, 2008 7:12 pm

ok....mai vorbim despre jante atunci...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Oct 10, 2008 9:53 am

Hai ca nu mai aparea imaginea. Uite aici originalul si ce trebuie sa ajunga si sursa de inspiratie
Fişiere ataşate
IMG_5380_599.jpg
IMG_5380_599.jpg (27.68 KiB) Vizualizat de 2271 ori
asd.jpg
asd.jpg (72.6 KiB) Vizualizat de 2271 ori
mitsubishi_lancer_sportback_concept_niot.net2.jpg
mitsubishi_lancer_sportback_concept_niot.net2.jpg (62.92 KiB) Vizualizat de 2271 ori

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Oct 12, 2008 2:45 pm

Era fain daca varianta finala de lancer se asemana mai mult cu conceptul sau. Arata bine ce vrei sa ii faci. Sa ne tii la curent cu progresul modificarilor. Succes.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Oct 14, 2008 10:27 am

Inca o poza cu proiectul.. fara buza de jos..
Fişiere ataşate
proiect.jpg
proiect.jpg (139.29 KiB) Vizualizat de 2209 ori

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Oct 15, 2008 2:40 pm

gata te-am gasit... am crezut ca arata asa in realitate... :-D frumoasa masina... seamana cu a mea ), doar ca ata culore...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Oct 15, 2008 3:57 pm

Inca nu arata asa, dar asa o sa arate desi cred ca dupa sarbatori ca am niste bani de cheltuit atunci.

Mai astept 2-3 luni. Daca apare ceva, poate o fac mai repede, dar vom vedea. La spate am hotarat sa fac un air difuser ca la evo. Fata va fi clar ca cea de sus, zici ca e o vipera care mananca soseaua. De la inceput am visat sa o fac sa arate ca cea din concept.

Initial am vrut si eu sa cumpar bodykituri de la accolade, dar am renuntat fiind mai mult chin. Fac asta la un atelier cu fibra de sticla modificand capota, bara fata si aripile dupa concept. Deja o visez noaptea asa. Pacat ca nu pot muta numarul din centru.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Oct 15, 2008 6:51 pm

QUOTE (Speedy)Inca nu arata asa, dar asa o sa arate desi cred ca dupa sarbatori ca am niste bani de cheltuit atunci.

Mai astept 2-3 luni. Daca apare ceva, poate o fac mai repede, dar vom vedea. La spate am hotarat sa fac un air difuser ca la evo. Fata va fi clar ca cea de sus, zici ca e o vipera care mananca soseaua. De la inceput am visat sa o fac sa arate ca cea din concept.

Initial am vrut si eu sa cumpar bodykituri de la accolade, dar am renuntat fiind mai mult chin. Fac asta la un atelier cu fibra de sticla modificand capota, bara fata si aripile dupa concept. Deja o visez noaptea asa. Pacat ca nu pot muta numarul din centru.

ba poti ca la evo european... uitete in jurnalul meu si o sa vezi o poza

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Oct 15, 2008 7:12 pm

Nu arata ca cea de aici:

Si e iar chin cu transportul din america. Timpul de asteptare. Asa o fac exact cum vreau si am vazut lucrari facute de persoana respectiva si am mare incredere ca iese exact ca in poza. Si unde pui ca ma costa 1/3 din cat costa un kit in america fara sa pun transportul. Asta fara vopsit, cu vopsit ma duce la 2/3 din pret deci tot mai bine.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”