Intalnire periodica Galati
Pentru mine nu e o problema in weekend. Daca si ceilalti sunteti de acord poate reusim sa ne vedem sambata asta.
QUOTE (allexino)Eu vreau sa vin sa ne vedem, am o gramada sa va povestesc despre masina pt ca am deja 20.000km dar pe 1 noiembrie am nunta mea si nu imi vad capul de pregatiri. Daca e sa stabiliti ceva am sa vad cand e intalnirea si sa incerc sa ajung si eu.
OK. Te intelegem daca nu poti veni.
QUOTE (allexino)Eu vreau sa vin sa ne vedem, am o gramada sa va povestesc despre masina pt ca am deja 20.000km dar pe 1 noiembrie am nunta mea si nu imi vad capul de pregatiri. Daca e sa stabiliti ceva am sa vad cand e intalnirea si sa incerc sa ajung si eu.
OK. Te intelegem daca nu poti veni.
- crisscriss
- EVO I
QUOTE (crisscriss)Salutare , sunt nou pe aici pe forum ...daca am timp vin si eu in weekend la o intalnire . :roll: :roll:
Iata ca incep sa apara si galatenii pe forum. Bine ai venit crisscriss !
Ce ziceti incercam sa ne intalnim si noi in weekendul asta? Ora 11:30 in parcarea de la McDonald's e OK?
Pentru cei care nu au mai fost pana acum, parcarea in care ne intalnim de obicei este intre McDonald's si fosta sala a sportului.
Sau daca aveti alta propunere, e bine venita.
Iata ca incep sa apara si galatenii pe forum. Bine ai venit crisscriss !
Ce ziceti incercam sa ne intalnim si noi in weekendul asta? Ora 11:30 in parcarea de la McDonald's e OK?
Pentru cei care nu au mai fost pana acum, parcarea in care ne intalnim de obicei este intre McDonald's si fosta sala a sportului.
Sau daca aveti alta propunere, e bine venita.
- tazmaniaccg
- EVO I