Lancer 2.0 Ralliart de la anul + Sportback

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Sep 26, 2008 9:45 am

De sportback stiti cu totii.
Ei bine, la anul va aparea un Lancer Ralliart, motorizare 2.0 litri Turbo DOHC MIVEC de 240 CP, disponibili la 6000 rot/min, in timp ce cuplul maxim de 343 Nm va fi prezent la 3500 rot/min.
Look-ul cam la fel, diferente ar fi in fata, unde spoilerul este cu grila dintr-una ca la EVO, cateva sigle de Ralliart, una cu stripe-uri verticale pe grila fata si una Ralliart pe spate. Pe la interior, va aparea volanul de Evo si scaunele tip scoica... si cam atat.
Io personal ma cam enervez la faza asta (cum m-am enervat si ptr faza cu Outlander la mega discount), ca as fi luat un Ralliart, dar ma calmez la gandul ca kitul de Ralliart va aparea tot in acelasi moment si pentru 1.8 (desi el exista ptr 1.8 si 2.0 benzina - se tot amana lansarea sa oficiala). Problema va fi cat de mare diferenta poate sa creeze pe un 1.8 acest kit, ca am asa o senzatie ca mai mult de 40 de CP nu va putea scoate (creca vreun 25 ar fi mai realistic sincer sa fiu).
Pretul nu se stie. O pasarica olandeza mi-a soptit ceva de 30.000 ptr varianta Intense (echiparea minima cu care va veni Ralliart). Moment in care m-am calmat brusc, dandu-mi seama ca Instyle va costa probabil 33.000. (Vorbim de preturi fara TVA). Mi se pare un pic cam mult, dar na...
Specificatie: Ralliart va avea tractiune 4wd, imprumutata de la fratele mai mare EVO, inclusiv acel selector naravas ptr carosabil, adica sport, macadam, snow.(sau ma rog ce o avea). Pe langa asta, transmisie SST cu dublu ambreiaj (implicit vom avea padele la volan) si gestionarea tractiunii de un diferential central activ, care imparte forta de tractiune intre puntea fata si puntea spate.
Contrar zvonurilor de prin vara, nu va exista Ralliart pe hatchback.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Sep 26, 2008 10:07 am

De o capota si o bara Ralliart facem noi rost

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Sep 26, 2008 10:23 am

de alea da. De turbo si motor, cam nu prea... plus evacuarea dubla, plus twin clutch SST.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Sep 26, 2008 11:03 am

Hei Apple dane niste date de:
motor, consum, caracteristicile tehnice si asa se vad aaa, si pret evident.

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Vin Sep 26, 2008 11:06 am

Frate Street_Chisinau, nici nu pot citi forumul cu viteza cu care scrii tu... Las-o mai usor, scrie tot ce vrei sa spui intr-un singur post, nu 5 la rand. Merci!

PS: Am incercat si eu... da' nu cred sa am mai mult succes ca ceilalti .

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Sep 26, 2008 11:14 am

bai nene, n-am nimic cu moldovenii dar tu esti ceva de speriat. scrie si pret comentariul meu si tot... De consum ce dracu mai intrebati cand vreti avioane?

PS: Rog un moderator sa curete topicul cumva sau sa faca ceva ca mi-au luat-o razna ochii. Sau dati-mi mie dreq drepturi de moderare sa fac disciplina cu unii. (glumesc)

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Vin Oct 03, 2008 12:53 pm

Mi se pare foarte scump - doar 6000 diferenta intre el si EVO...
Nu cred ca tractiunea e cea de pe evo. Mai degraba similara cu outlander.
Eu auzisem ceva de 25000 prima varianta...si cu tot cu TVA.

QUOTE (Street_Chisinau)Am uitat ca scriam cu viteza luminii amus ma schimb la o alta viteza de scris.
Saliut.

QUOTE (Street_Chisinau)Imi spuneti si mie cit va costa asa bijuteri.
Chiar mii interesant.

Daca tu NU AI FOST IN STARE sa citesti dintr-un singur post, CARE MAI E SI PRIMUL POST, bucata asta "Pretul nu se stie. O pasarica olandeza mi-a soptit ceva de 30.000", tu cum vrei ca noi sa citim tot ce scrii tu in 1000000000 de posturi consecutive????
Eu chiar nu am nimic cu tine dar tot ceea ce faci tu nu poate fi interpretat ca "greseala", avand in vedere ca ti sa mai spus asta de multe ori, ci ca sfidare la adresa celorlalti muritori de rand de pe forum.
Numai bine!

Era sa uit....e o FOARFECA in dreapta pe care scrie MODIFICA. Am folosit-o eu tocmai acum si functioneaza.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Oct 03, 2008 1:19 pm

Am inteles eu cei treaba cu pasarica insa ma asteptam la ceva de genul acesta.
2.0 atitia cai putere, asa consum, asa pret.
Uite la asta ma refeream domnilor .

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Oct 03, 2008 1:22 pm

Si inca ceva .
Vad ca exista asemanari la interior cu Mitsubishi Evolution X.
Fişiere ataşate
DSC00221.JPG
DSC00221.JPG (23.92 KiB) Vizualizat de 6991 ori

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Oct 03, 2008 1:24 pm

Insa nu inteleg de ce in Ralliartul acesta este un computer mare in mijloc ?????
In Evolution X nui asa.
E simplu Lancer X.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”