2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Sep 24, 2008 9:35 pm

Nu am mai pus poze demult :-D

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Sep 28, 2008 10:37 pm

Azi m-a apucat creativitatea. Uitati ce a iesit

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Sep 29, 2008 11:11 am

QUOTE (cix)Azi m-a apucat creativitatea. Uitati ce a iesit

Foarte tare! Daca nu trecea caruta aia pe acolo, era o mandrete de film, l-as fi postat pe youtube...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Sep 29, 2008 11:57 am

Ei, lasa sa se vada ca lancerul e in stare sa depaseasca chiar si o caruta

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Joi Oct 02, 2008 9:30 am

Si eu am fost in vacanta la Kusdasi la sfarsitul lui august, tot cu masinuta. De la GL am facut fix 1210 pana acolo. Eu am facut escala la Canakale pentru ca eram grup de 5 masini si ceilalti erau cu copii mici si a trebuit sa innoptam undeva. Per total a fost obositor drumul mai ales ca noi am fost 5 in masina si cu bagaje. Bulgaria, cum ai spus si tu e varza rau, iar Turcia e Ok ca si drumuri , asfaltul e lin, fara gropi dar cu o consistenta indoielnica. Chiar daca am motorul de 1.5 masina s-a compoirtat Ok fiind incarcata full si chiar a prins 190 in Turcia.
O astfel de experienta nu voi mai repeta pt ca e foarte obositor si nu merita!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Oct 02, 2008 9:36 am

Si eu am zis la fel, in turcia e cel mai bine cu avionul. In restul europei cred ca e placerea mai mare sa mergi cu masina.
Oricum, pentru un concediu frumos cred ca turcia e perfecta.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Oct 05, 2008 11:05 am

Vineri cand ma intorceam acasa de la serviciu m-am gandit sa il iau la alergat pe unu cu un bmw 525. Pana aici totul frumos, dar am prins amandoi un radar in localitate. Verdictul meu a fost 108km/h. S-a lasat cu suspendarea permisului :-(
Curios a fost faptul ca detectorul de radar (Bel 955) a sunat dintr-odata cu semnal full. Tot ce am putut sa fac a fost sa pun o frana brusca de au scartait rotile si apoi sa vad daca ma opreste.
Nea Gracea de pe masina de radar deja ma cunostea; era a 3-a oara cand ma oprea in aceeasi localitate.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Oct 05, 2008 11:22 am

Naspa Cix , naspa ...

Si ala cu bmw-ul a scapat ?
Sa fie de vina detectorul sau ca te-ai aruncat aiurea intr-o cursa care nu-si avea rostul ?
Eu cred ca au avut radarul oprit sau orientat in alta directie , de aceea a simtit detectorul asa tarziu si la semnal full .

Imi pare rau .
Poti sa o consideri ca o pauza bine meritata pentru masina ...

Bafta!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Oct 05, 2008 11:48 am

Defapt nu era o cursa. Cam asa mergeam eu de obicei pe-acolo. Tura asta s-a intamplat sa fie si ala cu BMW si nu m-am mai uitat daca e radar sau nu.
L-a oprit si pe el, dar el a avut doar 93km/h. Nu am semnat procesul verbal, iar politistu nu a pus nici un martor sa il semneze. Cand o sa vina procesul verbal acasa o sa vad care e treaba si daca e cazul o sa fac contestatie. Politistu de pe masina de radar nu a vrut sa arate filmul si ma face sa cred ca a avut radarul oprit. De obicei detectorul suna cu 1km inainte de radar.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Dum Oct 05, 2008 4:16 pm

Ala era un veiozar idiot.
Trebuia sa-i spui sa-ti treaca pe raport seria si modelul detectorului de radar. 955 are o raza minima de detectie de 1850 de metri - am si eu acelasi model..si in realitate detecteaza un radar cam de la 5 km sau 100 m cele fixe. Trebuia sa-l intrebi pe garcea veiozaru cum a reusit sa camufleze emisia electromagnetica? A tinut-o in punga? :roll: :?:

In plus trebuia sa-l intrebi de toate alea:
- ordinul de serviciu in care spune ca trebuie sa fie pedrumul ala;
- buletinul metrologic;
- poza - in care sigur apare "T" de la calibrare - si in cazul asta masuratoarea e fix zero;
- atestaul lui de operator radar - ca altfel iarasi masuratoarea e fix zero;
-

Recomandare: cere anularea sanctiunii in instanta.
Succes si numai bine.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”