Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)
Am fost uimit Vineri sa vad ca fac dor 25-30 de minute pina acolo. Bine, la 9.30 m-am intors in cartier, dar am fost atit de prost inspirat sa cred ca s-a terminat balamucul pe DN1 si am luat coada-n primire de pe la Miorita.
Ideea e alta si e bine sa va ginditi la ea: in general, cine pleaca din Bucale, pleaca Vineri seara (iarna la munte, vara la mare), deci prezenta poate fi scazuta si din prisma acestui fapt.
Ideea e alta si e bine sa va ginditi la ea: in general, cine pleaca din Bucale, pleaca Vineri seara (iarna la munte, vara la mare), deci prezenta poate fi scazuta si din prisma acestui fapt.
- Cristian Todea
- EVO I
Deci a ramas vineri ora 19.00 sala polivalenta? Stiti de chestia asta de sambata? www.racingchallenge.ro Poate ne vedem cu totii acolo.
Doecamdata intalnirea se tine tot la Polivalenta , pana se stabileste altceva. O sa fiu si eu vineri pe acolo.
La MRC , completati formularul de acolo pt inscrierea in concurs si veti primi un raspuns. Chiar si asa, prezinta-te de dimineata la circuit , se mai fac inscrieri atunci . Cel putin asa a fost la editia precedenta. Eu voi prezent si acolo , dar nu voi fi eu cel care alearga pe circuit , am reprezentant .
See u all on friday and saturday
La MRC , completati formularul de acolo pt inscrierea in concurs si veti primi un raspuns. Chiar si asa, prezinta-te de dimineata la circuit , se mai fac inscrieri atunci . Cel putin asa a fost la editia precedenta. Eu voi prezent si acolo , dar nu voi fi eu cel care alearga pe circuit , am reprezentant .
See u all on friday and saturday
- diablo_666
- EVO I
- schultz_bz
- EVO I