Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)
- Cristian Todea
- EVO I
Oameni buni, intalnirea de vineri de la polivalenta am constatat ca este o ''imposibilitate aproape imposibila''. cred ca locatia si ziua fac ca aceste intalniri sa aiba foarte putini participanti. propunerea cu schimbarea ei in weekend este mult mai accesibila pentru multi dintre noi. iar locatia de ce nu o faceti sa fie mai centrala? parcarea de la casa poporului sau academia militara? extrema dura polivalenta ne este la multi peste mana. in plus in weekend nu e trafic. pana in militari vinerea am facut o ora si jumatate dus. jale. nu trageti. doar o parere. asta apropo de faptul ca nu prea vine lumea la intalniri. pace.
- Gabriela Pacea
- EVO I
in w-e majoritatea sunt plecati din Bucuresti. In schim , in cursul saptamanii sunt toti in Bucuresti, chiar daca schimbam ora si o punem mai tarziu , tot vor veni. Sper .
Dar in w-e...stiu , e lumina , ne vem la fata , ne vedem masinutele , dar le vor vedea doar cei care raman in Bucuresti.
Ma rog, pana va hotarati voi ce si cum , putem sa ne vdm , cei care vor si pot ,tot la Polivalenta incepand cu ora 19.00. Asta pana se decide noua locatie , ora si ziua.
Faceti un poll cu vot de locatie , zi si ora si vedem ce iese.
Dar in w-e...stiu , e lumina , ne vem la fata , ne vedem masinutele , dar le vor vedea doar cei care raman in Bucuresti.
Ma rog, pana va hotarati voi ce si cum , putem sa ne vdm , cei care vor si pot ,tot la Polivalenta incepand cu ora 19.00. Asta pana se decide noua locatie , ora si ziua.
Faceti un poll cu vot de locatie , zi si ora si vedem ce iese.
ca si propunere a unui loc de intalnire .. nu stiu daca stiti .. sema parc la semanatoarea .. are 2 intrari .. la una te intreaba unde te duci si poti lasa buletinul si alta intrare unde era emagu ca acu l-au mutat langa podul ciurel .. acolo la sema parc sunt 2 parcari foarte mari .. una langa pagini aurii si alta langa kanalD .. nu cred ca ar fi o problema pt eu am lucrat pe acolo si in parcarea aia mare se faceau si cursuri de motocicleta .. ma prapadeam de ras cand mai cadea cate unu .. parcarea nu este de fapt o parcare ci de fapt o portiune betonata f mare .. in jur de 500 metri lungime 250 latime ... poate mai vorbim despre asta la intalnire .. numai bine
Eu sunt si voi fi sustinator al intalnirii vineri, ora 19:00
Eu vin din Iancului cu masina si fac in general 20-25 min. Nu a zis nimeni ca trebuie sa fie prezent la 19 fix, in general, lumea a stat si pana la ora 21 in parcarea de la Polivalenta, deci se poate veni si mai tarziu de 19. Exsta si telefoane in caz ca nu e nimeni in parcare, e posibil sa fim pe la un bar din zona (cum a fost vinerea asta, am stat in Cafeneaua Actorilor).
Eu sambata am de obicei programul ocupat, e si singura zi in care mai am timp de rezolvat probleme cotidiene si familiale (cumparaturi, banci, drumuri de facut), asta daca nu sunt plecat din Bucuresti (se intampla foarte des, de cand am masina noua). In concluzie ,pentru mine, nu e o solutie agreabila mutarea in week-end.
Daca majoritatea hotaraste, atunci voi face tot ce-i posibil sa mai ajung din cand in cand.
Mie imi convine vinerea, pentru ca sigur sunt in Bucuresti (aprox 99%), si pot ajunge la intalnire, chiar daca uneori mai intarzii.
Am observat ca s-a creat un nucleu de oameni care vin la intalnire mai mereu, se poate incerca o sambata de proba sa vedem cati pot veni. Fara suparare, sunt multi care scriu pe forum ca vin (si nu o singura data) si nu mai apar la intalnire. Nu zic, mai apar probleme, dar nu chiar de fiecare data. Il citez pe Japonezu' "mai bine nu scrii ca vii si apari, decat sa zici ca vii si sa nu vii"
Dar eu zic ca ce-a mai buna treaba este ca un admin sa faca un poll despre chestia asta.
PS: Marty, zona Baneasa, Pipera si Tunari si noaptea sunt aglomerate. Deci te inteleg complet si apreciez efortul de a veni la intalniri.
Eu vin din Iancului cu masina si fac in general 20-25 min. Nu a zis nimeni ca trebuie sa fie prezent la 19 fix, in general, lumea a stat si pana la ora 21 in parcarea de la Polivalenta, deci se poate veni si mai tarziu de 19. Exsta si telefoane in caz ca nu e nimeni in parcare, e posibil sa fim pe la un bar din zona (cum a fost vinerea asta, am stat in Cafeneaua Actorilor).
Eu sambata am de obicei programul ocupat, e si singura zi in care mai am timp de rezolvat probleme cotidiene si familiale (cumparaturi, banci, drumuri de facut), asta daca nu sunt plecat din Bucuresti (se intampla foarte des, de cand am masina noua). In concluzie ,pentru mine, nu e o solutie agreabila mutarea in week-end.
Daca majoritatea hotaraste, atunci voi face tot ce-i posibil sa mai ajung din cand in cand.
Mie imi convine vinerea, pentru ca sigur sunt in Bucuresti (aprox 99%), si pot ajunge la intalnire, chiar daca uneori mai intarzii.
Am observat ca s-a creat un nucleu de oameni care vin la intalnire mai mereu, se poate incerca o sambata de proba sa vedem cati pot veni. Fara suparare, sunt multi care scriu pe forum ca vin (si nu o singura data) si nu mai apar la intalnire. Nu zic, mai apar probleme, dar nu chiar de fiecare data. Il citez pe Japonezu' "mai bine nu scrii ca vii si apari, decat sa zici ca vii si sa nu vii"
Dar eu zic ca ce-a mai buna treaba este ca un admin sa faca un poll despre chestia asta.
PS: Marty, zona Baneasa, Pipera si Tunari si noaptea sunt aglomerate. Deci te inteleg complet si apreciez efortul de a veni la intalniri.
Mie tot imi convine vinerea... 3/4 intalniri sunt in Bucuresti...
De locatie nu zic nimic... E super din toate punctele de vedere!...
As putea sa schimbam locatia, dar tot sa fie prin zona Unirii... Mai central e prea aglomerat...
Parcul Carlol I tot are parcari mari pe ambele parti :-D
Astept un poll complex...
De locatie nu zic nimic... E super din toate punctele de vedere!...
As putea sa schimbam locatia, dar tot sa fie prin zona Unirii... Mai central e prea aglomerat...
Parcul Carlol I tot are parcari mari pe ambele parti :-D
Astept un poll complex...