de ce am ales colt?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Vin Sep 12, 2008 1:11 pm

In linie dreapta cu 1.1 nu prea am sanse la multe masini. Dar... in curbe :twisted: cine nu stie sa conduca, pa pa. Am facut pe curbele de la Brasov spre Bucuresti, pe doua benzi la urcare, in curbe masini "cu pretentii". Deci in viteza a 2-a la 70 km/h pe curbe si 90 cu a 3-a le dau lectii cu un "parlit" de colt. Deci conteaza soferul ff mult, in special pe curbe.

bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Vin Sep 12, 2008 1:26 pm

Si, on topic, dupa 2 saptamani de stat pe net si cautat variante de masina, am vazut o reclama la vechiul Lancer, pret promo. Am mers la dealer sa intreb, dar dezamagire nu era posibil de adus modelul vechi. Am renuntat pentru moment, aveam doar 12.000 de euro fara posibilitate de leasing. Acasa, am regandit si am mers sa vedem Coltul. L-am studiat, am studiat clasa mica pe net si la reprezentante si rezultatul a fost Colt din punct de vedere calitate - pret. Asa ca l-am luat si nu regretam nici o secunda alegerea. Este perfect pentru oras, iar afara e bine.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Vin Sep 12, 2008 8:10 pm

bravo. sa-l stapanesti sanatos

bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Dum Sep 14, 2008 7:47 am

Multumesc.

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Dum Sep 14, 2008 9:54 am

la intrebarea .. d c am ales colt .. raspuns : DE SHMECHER :-D 8) aseara am facut o vectra cu motor de 2000 , murea saracutzu de draci :twisted:

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”