Numere de inmatriculare de pe forum
- adrian lancer
- EVO I
- andrei_dorneanu2003
- EVO I
Andrei...ca numele din ID
Lancer 2008, glacier silver, B 88 MXB
stau prin drumul taberei. Nu prea am vazut Lancer-uri pe aici. doar unul negru, o singura data, parcat pe langa parcul Moghiorosh, asa ca nu pot sa zic daca omul sta in zona, sau venise sa plimba cainele, sotia ori copilul. Bine, variantele de plimbat in parc nu sunt limitative.
Lancer 2008, glacier silver, B 88 MXB
stau prin drumul taberei. Nu prea am vazut Lancer-uri pe aici. doar unul negru, o singura data, parcat pe langa parcul Moghiorosh, asa ca nu pot sa zic daca omul sta in zona, sau venise sa plimba cainele, sotia ori copilul. Bine, variantele de plimbat in parc nu sunt limitative.
azi mi-am inmatricalat masina .. reinmatriculat vreau sa zic .. aveam leasing si numere B-70-RXJ .. dupa procedura de inmatriculare. procedura ce nu o doresc nici "dujmanilor" mei. dupa toate astea am BC-25-ALX :-D sunt din bacau cu facultatea in bucuresti ..lumea cred ca ma mai stie si de la intalniri
QUOTE ("mocanu86")azi mi-am inmatricalat masina .. reinmatriculat vreau sa zic .. aveam leasing si numere B-70-RXJ .. dupa procedura de inmatriculare. procedura ce nu o doresc nici "dujmanilor" mei. dupa toate astea am BC-25-ALX :-D sunt din bacau cu facultatea in bucuresti ..lumea cred ca ma mai stie si de la intalniri
de ce nu o doresti nici dusmanilor? zi-mi si mie pentru ca va trebui sa trec prin aceeasi procedura peste ceva timp...
de ce nu o doresti nici dusmanilor? zi-mi si mie pentru ca va trebui sa trec prin aceeasi procedura peste ceva timp...
- Corliceanu
- EVO I