Prelata (husa) New Lancer
Cu tot praful asta si atatia tampiti m-am gandit sa-mi cumpar o prelata. Acum vine intrebarea logica: de care? Am pus ochii pe o prelata automata care se tine in portbagaj si care a mai aparut pe forum, dar nu stiu daca a testat-o cineva sa primim un feedback : http://www.carcover.ro/produse.html
Sau daca exista alte propuneri...
Sau daca exista alte propuneri...
Si eu ma gandeam la ceva asemanator, tot de la ei dar nu automata .
Dezavantajul este ca trebuie sa ai masina in permanenta cat de cat curata . De fiecare data cand o foloseti , risti sa-ti apara mici zgarieturi din cauza prafului deja existent pe masina .
Iar daca circuli des cu ea chiar nu stiu cat de mult te ajuta
Oricum o sa ma mai gandesc daca folosesc husa . Eu chiar am nevoie de ceva . Toata ziua sta in soare si la cat e de neagra iti dai seama ....
E posibil ca expunerea asa prelungita la soare sa afecteze vopseaua in timp ? Sa dea un efect de matuire ?
De bronzat nu cred ca se mai pune problema ... :-)
Dezavantajul este ca trebuie sa ai masina in permanenta cat de cat curata . De fiecare data cand o foloseti , risti sa-ti apara mici zgarieturi din cauza prafului deja existent pe masina .
Iar daca circuli des cu ea chiar nu stiu cat de mult te ajuta
Oricum o sa ma mai gandesc daca folosesc husa . Eu chiar am nevoie de ceva . Toata ziua sta in soare si la cat e de neagra iti dai seama ....
E posibil ca expunerea asa prelungita la soare sa afecteze vopseaua in timp ? Sa dea un efect de matuire ?
De bronzat nu cred ca se mai pune problema ... :-)
Eu am dat comanda de o husa de service. Initial voiam husa clasica, dar mi s-a spus ca cea de service este mai groasa si, in plus, este si captusita (cu ce, nu stiu). Si astept sa ma sune sa ma duc s-o iau. De la ploaia de azi dimineata, plus praful adunat pana acum, s-a facut noroi pe masina, sub pomul sub care e parcata...
QUOTE (Raven)Eu am dat comanda de o husa de service. Initial voiam husa clasica, dar mi s-a spus ca cea de service este mai groasa si, in plus, este si captusita (cu ce, nu stiu). Si astept sa ma sune sa ma duc s-o iau. De la ploaia de azi dimineata, plus praful adunat pana acum, s-a facut noroi pe masina, sub pomul sub care e parcata...
Super, dupa ce o iei vrem poze si feedback
Super, dupa ce o iei vrem poze si feedback
La naiba! Din cauza eleronului, m?rimea M nu acoper? de unde se termin? portbagajul ?n jos p?n? dedesubt (?ntins la maxim) ?i r?m?ne fundule?ul afar?. :evil: Ma g?ndesc s-o ?nlocuiesc, dar iar trebuie comand? (dac? n-au pe stoc), iar mers ?n Otopeni.. Asta dac? or accepta schimbul, c? tare m? ?ndoiesc.
PS: Autonet ?ia v?nd doar pe firm?. :|
PS: Autonet ?ia v?nd doar pe firm?. :|
Site-ul este carcover.ro, firma este Autonet. Poz? trebuia s? fac asear?. De-acum am?n?m..
Repet: dac? n-ai eleron, m?rimea M o s? se a?eze perfect. Eu sper s? o pot schimba cu o m?rime L, nu cred c?-s diferen?e enorme ?ntre m?rimi.
Husa este destul de elastic?, am tras destul de ea ca s? o for?ez s? acopere c?t mai mult din fund (pe margini are elastic ?n fa?? ?i ?nur cu opritor ?n spate, ca s? nu f?lf?ie).
Cablul de legat husa trece prin 4 g?uri, c?te 2 pe fiecare lateral. Fiind prea scurt pentru a ?nconjura ma?ina, am dedus c? se trece cablul pe sub ma?in? ?i asigurat cu miniatura de l?c??el/chei.
Repet: dac? n-ai eleron, m?rimea M o s? se a?eze perfect. Eu sper s? o pot schimba cu o m?rime L, nu cred c?-s diferen?e enorme ?ntre m?rimi.
Husa este destul de elastic?, am tras destul de ea ca s? o for?ez s? acopere c?t mai mult din fund (pe margini are elastic ?n fa?? ?i ?nur cu opritor ?n spate, ca s? nu f?lf?ie).
Cablul de legat husa trece prin 4 g?uri, c?te 2 pe fiecare lateral. Fiind prea scurt pentru a ?nconjura ma?ina, am dedus c? se trece cablul pe sub ma?in? ?i asigurat cu miniatura de l?c??el/chei.
Apa nu p?trunde prin hus? ?i c?ptu?eal?, cel mult e umed?/jilav?, dar asta se rezolv? imediat ?n mers. Oricum este inevitabil s? o uzi, s? zicem c?nd str?ngi husa.
Apa se va str?nge pe margini, mai mult fa??/spate, dar o storci bine ?i-o bagi la loc ?n sac. C?nd o pui iar pe ma?in?, chiar dac? husa e umed?/jilav?, nu-i bai, zic eu.
Ca rezisten??, c?nd tragi de ea, vei vedea c? se va ?ntinde materialul, din cauza unghiilor/v?rfurilor degetelor. Totu?i, nu e indicat s?-i testezi chiar tu rezisten?a, c? vrei s-o p?strezi intact?, nu s?-i faci review.
Apa se va str?nge pe margini, mai mult fa??/spate, dar o storci bine ?i-o bagi la loc ?n sac. C?nd o pui iar pe ma?in?, chiar dac? husa e umed?/jilav?, nu-i bai, zic eu.
Ca rezisten??, c?nd tragi de ea, vei vedea c? se va ?ntinde materialul, din cauza unghiilor/v?rfurilor degetelor. Totu?i, nu e indicat s?-i testezi chiar tu rezisten?a, c? vrei s-o p?strezi intact?, nu s?-i faci review.