Motoare Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Sep 08, 2008 11:39 am

Street_Chisinau - termina te rog cu comment-urile astea fara rost pt baietii din romania!

100% nu inteleg tot ce spui!!! :-( :-( :-(

<baieti pot sa va traduc, dar nu cred ca va ajuta cu ceva aceasta informatie> 8) :roll:

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Sep 08, 2008 12:09 pm

Eu zic sa-i facem un topic numa al lui si sa bagam toate posturile de pe forum acolo.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Sep 08, 2008 12:16 pm

QUOTE (Nahkri)Eu zic sa-i facem un topic numa al lui si sa bagam toate posturile de pe forum acolo. Funny! Da nu cred ca e posibil, deoarece commenturile lui deja au primit raspuns! :wink:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Sep 08, 2008 12:49 pm

QUOTE (zimbet)<baieti pot sa va traduc, dar nu cred ca va ajuta cu ceva aceasta informatie> 8) :roll:
Da' n-ar fi mai misto sa-ti trimita tie toate postarile lui, tu sa le corectezi, sa le traduci si pe urma sa le postezi pe forum? :-D

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Sep 08, 2008 6:23 pm

QUOTE (zimbet)QUOTE (Nahkri)Eu zic sa-i facem un topic numa al lui si sa bagam toate posturile de pe forum acolo. Funny! Da nu cred ca e posibil, deoarece commenturile lui deja au primit raspuns! :wink:

Eu cred ca merge , chiar daca s-a raspuns sau nu .
Marty ne-a aratat ca se poate . ( vorbesc din experienta :-D )
Nu e de ajuns un topic . Mai bine un forum sau doua , sa poata omul sa se desfasoare cum trebuie pe toate topic-urile :wink:

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Sep 08, 2008 10:25 pm

Baieti principalu sa-l convingem sa nu mai posteze

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Lun Sep 08, 2008 11:06 pm

deci principalul este sa-l facem sa vb limba romana, nu sa nu posteze, ca e forum de mitsubishi ce naiba
si cred ca deviem de la principal, adica Motoare Lancer

batranu
EVO I

Mesaj de batranu » Vin Oct 10, 2008 12:58 pm

mentionez de la inceput ca sunt adeptul motoarelor diesel.
nu pot sa inteleg cum pentru aceasta masina care personal imi place, cei de la mitsu au o singura matorizare diesel si aia de doi bani.
la o astfel de caroserie trebuie sa ai macar o motorizare diesel care sa duca masina la 100km/h in cel mult 8,5 secunde, corelata cu un consum de sub 5%.
pacat, dieselul de la lancer este si lenes si gurmand.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Oct 10, 2008 1:40 pm

QUOTE (batranu)mentionez de la inceput ca sunt adeptul motoarelor diesel.
nu pot sa inteleg cum pentru aceasta masina care personal imi place, cei de la mitsu au o singura matorizare diesel si aia de doi bani.
la o astfel de caroserie trebuie sa ai macar o motorizare diesel care sa duca masina la 100km/h in cel mult 8,5 secunde, corelata cu un consum de sub 5%.
pacat, dieselul de la lancer este si lenes si gurmand.

Te contrazic un pic. Motorul este vechi si cam outdated dar este un pic modificat din fabrica chiar daca nu apare asta pe hartie, nu arhitectural ci luam in calcul: alt soft, alta cutie de viteze si alte componente fata de concernul VW. S-a mai spus si demonstrat ca motorul are defapt 160 de cai pe dyno. Eu am testat 0-100 km/h de mai multe ori si am scos pe autostrada bucuresti - pitesti, drum drept, 8.2 - respectiv 8.5 sec. Cei de la autozeitung.de au reusit o medie de 9.2 sec deci sub carte.
Acum sa nu-mi sarit in cap ca fac liniute dar am testat-o versus golf v, acelasi motor, passat acelasi motor si octavia acelasi motor + una de 109 cai cu chip care spune proprietarul ca ar ajunge pe la 140-145. Pe passat il las cam 2 masini in spate, golful o masina jumate, octavia ca la passat iar cea cu chip la o masina in spate. Deci nu e chiar sub ce e pe piata la capitolul performanta daca ar putea fi numita asa la 160 de cai

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Oct 10, 2008 2:35 pm

Speedy, doar de curiozitate, care e distanta (sau timpul) de referinta la liniutele acelea?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”