LIVRAREA COLT-ului de catre mitsubishi motors.
Sal sunt nou pe aici si va rog sa imi spuneti daca mitsubishi motors mai exact daca este cineva care a cumparat de la MIT MOTORS isi respecta termenul de livrare. la mine scrie 7 zile lucratoare. spuneti-mi va rog daca am vreo sansa sa vina mai repede nu de alta dar sunt f nerabdator pt ca masina imi place foarte mult. multumesc.
in cazul meu si-au respectat termenul (o saptamana) dar m-a enervat rau o chestie: nici un telefon, nimic pana vineri la ora 16.00, cand n-am mai avut rabdare si m-am dus peste ei. masina era acolo, pregatita de livrare si idiotul imi spune: da, tocmai acum voiam sa va sun! eu toata saptamana am stat pe jar asteptand un telefon, o confirmare si prostovanul voia sa ma sune cu jumatate de ora inainte: "buna ziua domnu' v-a sosit masina, veniti intr -un sfert de ora ca inchidem!". noroc ca dupa cateva zile m-a sunat o domnisoara pt feedback si l-am potcovit pe baiat. nu mai lucreaza acolo, l-or fi avansat sau l-au dat afara? :twisted:
Pai ca sa iei masina iti trebuie asigurare RCA obtinuta pe baza seriei de sasiu. Si trebuie sa le mai platesti lor numerele rosii (cca 1,2 mil sau pe acolo). Asigurare pe care e bine sa o faci tu dinainte. Numerele le platesti cind vrei sa ridici masina. Si sa mai ai si bani de benzina ca masina vine cu foarte putin.
Si eu am fost foarte nerabdator sa vad masina, care a fost livrata la timp. Daca vrei, asculta un sfat, pe care l-am urmat si eu, la rindul meu. Cere ceva accesorii originale sau o reducere de orice fel (de exemplu, covoare din cauciuc originale), dar asta numai daca nu ai achitat deja integral masina. Sint sigur ca te vei bucura de ea. Ciao!