2007 Mitsubishi Lancer 1.6 98CP Deep Blue -Sfinxul-
Tipul care imi e prieten si lucreaza la Mit mi-a dat covorasele direct cand am luat masina, eu am crezut ca daca vreau le platesc, dar el a venit si mi le-a dat direct. Bine o saptamana am avut unele folosite de Colt, ca atunci cand am luat masina era inchis la magazie. Iar ca bonus aveam de ales intre senzori si MP3.
Din 22.09.2007 ora 11:00 sunt fericitul posesor al unui Lancer 1,6 SDN Inivte deep blue. Masina mi-a fost livrata exact asa cum s-au angajat. La bord avea 0,3 Km (surprinzator de putin). Arata superb insa, deja am o neplacere. La spalatorie mi-au zgariat-o pe capota. Au dat cu o carpa murdara si se vede o zgarietura mai pronuntata si inca vreo cateva mai fine. Imi venea sa-i omor. Nu aveam nici doua ore de cand o luasem. Mi-au stricat toata bucuria. Aveti idee cum se poate rezolva?
legacyb4, cu ce cauciucuri ai primit masina? Eu stiam ca vin cu Yokohama dar a mea are Bridgestone Turanza care se pare ca sunt all season. Inca nu am apucat sa verific pe net modelul. Nu stiu daca sunt bune sau nu insa am sesizat ca sunt cam zgomotoase.
In rest, super incantat. Mai ca-mi venea sa trag o fuga pana la Bran la intalnire.
legacyb4, cu ce cauciucuri ai primit masina? Eu stiam ca vin cu Yokohama dar a mea are Bridgestone Turanza care se pare ca sunt all season. Inca nu am apucat sa verific pe net modelul. Nu stiu daca sunt bune sau nu insa am sesizat ca sunt cam zgomotoase.
In rest, super incantat. Mai ca-mi venea sa trag o fuga pana la Bran la intalnire.