Motoare Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Mar Aug 19, 2008 1:31 pm

1. N-am zis nic?ieri c?-mi vine pe 20.
2. Exist? butonul „Modific?” pe care-l po?i folosi cu succes ?n editatea mesajului anterior, cum fac eu, acum, pentru punctul 3.
3. Body-kit nu cred c? are mai multe ?n?elesuri.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Mie Aug 20, 2008 12:45 pm

Chestia asta cu submotorizarea depinde si de ce masina ai condus inainte mai exact ce greutate avea ce putere avea motorul si cum era setata cutia de viteza,pt. ca garantez eu ca unuia care a condus dacie 1300 si trece pe un lancer de 1,5,nu i se va parea deloc submotorizata.
Eu personal am avut un opel vectra c de 1,6 100cp,greutate mai mare ca si lanceru si cutie lunga setata pt. consum redus si in afara de unele depasiri mai riscante cind simteam ca inca vreo 10-15 cp in plus n-ar strica,nu mi s-a parut deloc submotorizata.
Deci nu cred ca lanceru cu 109cp cu o greutate mai mica si cutie clar mai scurta e submotorizata,cel putin mie nu mi s-a parut deloc cind am facut test drive cu el.
Dar clar nu e nici o masina sportiva.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Aug 25, 2008 10:41 am

La cererea publicului postator si in special cu dedicatie de la baiatu' cu treling Sergio Ţechini, sosete albe, pantofi cu ciucuras si ghiul cu Nike, se redeschide acest topic. Va invit sa petrecem in continuare cu antren si voie buna, intr-o atmosfera tinereasca.
P.S.: Daca nu va jucati frumos, ne vedem diseara-n spatele blocului, la leagane! Da' numa' inainte de "Mihaela"!

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Mie Sep 03, 2008 4:20 pm

Salut,

acum o opinie sper eu obiectiva, avand in vedere 1.5-ul meu.

1. La cum arata masina, se cere un motor mai puternic decat 1.5
2. Cu un motor mai puternic te bagi mai bine in depasiri avand in vedere lipsa de autostrazi, dar pe de alta parte te si indeamna sa faci belele prietenii stiu de ce )
3. Cat despre viteze maxime ce sa zic? pe cei 230km de autostrada????
4. Nu stiu cum trag restul motorizarilor, dar imi pot imagina, 1.5 e rezonabil doar daca nu-l menajezi cu turatii de 5000-5500.

In rest pana acum numai de bine pt motorul asta mai ales ca am stiut la ce sa ma astept.

bafta,

Dunhill

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Sep 03, 2008 5:00 pm

Motorul asta de 1.5 nu are cum sa mai ofere suprize neplacute.
Nu a oferit la inceput cand puteau sa apara diverse probleme, nu are cum sa mai ofere acum.
Dateaza din 2004 si a fost proiectat de Daymler & Mitsubishi, in perioada in care Daymler era actionar la Mitsu.
Deci a avut parte de doi proiectanti seriosi.
Daymler a folosit acest motor pentru Smart FourFour, Mitsu pe Colt iesind masina anului in 2005 (parca)...intr-o mare masura datorita performantelor acestui motor are la vremea aia au fost cele mai bune la clasa mica/aspirat.

Motorul de 1.8 este fratele mai mare al 1.5-ului...

zuzulapte
EVO I

Mesaj de zuzulapte » Mie Sep 03, 2008 9:06 pm

Motorul chiar este bun, nu e vina Lui ca tablaria e grea. Eu il iubesc asa cum e, si el pe mine, dar l-as insela fara nicio remuscare cu fratele 1,8, poate si el pe mine cu o blonda tunata. Asta e viata ...multumeste-te cu ce ai, ca altii... dat totusi...1,8-ul ala chiar imi face cu ochiul si ma gandesc sa vand ce am. Ba, dar consumul e bun. - Da, e bun! - Gata! Nu mai vand....tot la bani ajungem. Isi face banii si iti economiseste fonduri.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Dum Sep 07, 2008 2:16 pm

2.0 MVEC
LA noi in Moldova sunt doar 2 tipuri de motare pentru Lancer X : 1. 1.5i si de 2.0 MVEC.
Eu miam ales 2.0 MVEC si sunt satisfacut si daca ar fi sa aleg inca o data tot pe acest motor las alege. Iaca asa mai fratilor streetomani.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Dum Sep 07, 2008 2:21 pm

1.5 e prea slab da eu de moatoare slabe mam saturat deamu huuu credetima
Si daca ar fi sami iau diesel vreodata apoi de ce nu ins aias face cip tunig la maximum ias pune anvelope super in forma de brad, ias mai pune si " sfeci" Champion- alea care care vin de la "trampleor"-cablurile care se duc dintro nebunie spre fiecare cilindru si pin ala cilindru se imbraca pe " sfeci"- bujii mai fratilor miam adus si eu acuma aminte
Si deci pina la urma tot ias scoate o putere enorma si dintrun diesel cred ca as ajunge la 180 matani putere - pisici putere.

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Dum Sep 07, 2008 11:08 pm

Mai Chisinau, cu scuzele de rigoare, dar eu nu am inteles nimic din ce ai scris .

bafta all

adysss
EVO I

Mesaj de adysss » Lun Sep 08, 2008 9:33 am

Nimeni nu intelege nimic..topicurile sunt invadate...offtopic total

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”