Un minus mare pentru noul Lancer X 2008
Io zic sa nu fim rai cu colegul nostru, Street_Chisinau.
Nu este vina lui ca are un mod de exprimare de parca ar gandi in alta limba si ca foloseste regionalisme...
Sunt romani, din Bucuresti chiar, "mancati-as" care activeaza pe forumuri si care intr-adevar merita luati de OO.
De asemenea de luat in ras...sunt cei care se dau ce nu sunt.
Street_Chisinau nu face parte din categoria asta si mie chiar imi e simpatic, desi nu inteleg tot ce scrie.
"Nu mii somn doamne in asta noapte tot stau si bocanesc in ea cu degetul doamne ce mai rasuna de ai zice ca e facta din tabla nu mai groasa ca foaia de hirtie ... "
Esti tare Street_Chisinau...si sincer pe deasupra. )
Tie chiar iti place masina asta!
Bine, tu esti obisnuit cu Lada...cu lucrurile solide, fara moarte...
Eh, s-au schimbat timpurile...acum totul e mai subtire, mai artificial...trebuie stimulat consumismul....
Sanatate!
Nu este vina lui ca are un mod de exprimare de parca ar gandi in alta limba si ca foloseste regionalisme...
Sunt romani, din Bucuresti chiar, "mancati-as" care activeaza pe forumuri si care intr-adevar merita luati de OO.
De asemenea de luat in ras...sunt cei care se dau ce nu sunt.
Street_Chisinau nu face parte din categoria asta si mie chiar imi e simpatic, desi nu inteleg tot ce scrie.
"Nu mii somn doamne in asta noapte tot stau si bocanesc in ea cu degetul doamne ce mai rasuna de ai zice ca e facta din tabla nu mai groasa ca foaia de hirtie ... "
Esti tare Street_Chisinau...si sincer pe deasupra. )
Tie chiar iti place masina asta!
Bine, tu esti obisnuit cu Lada...cu lucrurile solide, fara moarte...
Eh, s-au schimbat timpurile...acum totul e mai subtire, mai artificial...trebuie stimulat consumismul....
Sanatate!
- Street_Chisinau
- EVO I
ha ha doamne chiar ma exprim in limba lui Einstein : " Sint numai doua lucruri infinite : prostia umana si universul " mai lume mai 8) am intrat si eu aicea mam bucurat foarte mult ca vam gasit aicea asa din coincidenta un grup de performanti formula 1 mitsubishi dar voi pur si simplu niciodata nu am avut o masina proprie si inca noua rable inca am si am avut 8) problema fantoma este ca am avut de ales intre bmw 525d 2002-2003 de 12.000-14500 euro si aceasta "maliska"-iubita Lancer 8) si doamne mam bucurat foarte tare caci la dinamism e super usoara fiabila tare din parcare tare de as lua zborul pe vreun acoperis insa nu mam asteptat ca pina la urma mita din sac sa nu aiba " sumo izoleatie "-zgomotul vine de afara in salon , bliin nu de ce nu ati facut o rubrica asa cum am facuto eu pe acesta cu acest minus caci precis ma mai gindeam si poate ma refuzam de la ea indiferent daca pierdeam 1000 de $ asta e chestia fratilor mitsomani insa acuma e cam tirziu de vindut nu vreau so vind pentru ca vad ca atrage multe priviri de a le puicutelor si mai ales de acelea de care vreau eu Dj rynno feat Sylvia Si ma bucu r da ma bucur ca am scris eu aceasta rubrica spurcata si pacatoasa lasa sa stie de o intra cineva care urmeaza sasi ea un Lancer X sau sta la dubii sa si ea un bmw 520 din 2003 M pachet tuning si nu va suparati fratii mei ca nustiu dracul cum mai scriu si eu parca incerc a scrie pe limba voastra da voi tot ziceti ca scriu in limba lui Ion Creanga hai nu va suparati dar lasati aceasta tema asa cum este pentru a nu se ascunde unele greseli tehnice in constructie si pentru a sta la informarea tuturor indeosebi si eu in ultimul rind
Frate de peste Prut, tu ai incercat vreodata sa iti citesti ce scrii. Eu te cred ca ai multe de scris si scrii in 5 secunde tot, dar daca vrei ca cineva sa iti citeasca mesajele, foloseste si tu niste semne de punctuatie (chestiile alea "punct", "virgula", etc). Nu se supara nimeni, dar cat de curand o sa poti sa iti scrii operele acasa in word, ca nu o sa mai citesca nimeni ce scrii.
Street are stilul de scris al unui strain , deci greselile lui sunt scuzabile , dar totusi , niste virgule si puncte ar ajuta mult. Pierdem ideea omule pana ajunge la capat , fie-ti mila de noi !
El spune sincer ce spune, sunt bine venite plusurile si minusurile enumerate de el , un om care si-a luat o masina si o critica cu glas tare , dar care are curaj si merge cu ea , ba mai mult ,ii place , atrage privirile "puicutelor si mai ales de acelea de care vreau eu Dj rynno feat Sylvia ".
Frate, cat mai multe "puicute" si km cati poate masinuta fara evenimente
El spune sincer ce spune, sunt bine venite plusurile si minusurile enumerate de el , un om care si-a luat o masina si o critica cu glas tare , dar care are curaj si merge cu ea , ba mai mult ,ii place , atrage privirile "puicutelor si mai ales de acelea de care vreau eu Dj rynno feat Sylvia ".
Frate, cat mai multe "puicute" si km cati poate masinuta fara evenimente
- Street_Chisinau
- EVO I
- Street_Chisinau
- EVO I
Inca o noutate.
Cind miau adus Lancerul X apoi era in dos la parcarea lora de la salon. Statea sub cerul liber si se ruga la dumnezeu sa vin mai repede sal iau. Apoi avea aceasta cum ii zice " davlenia in roti", ah da, presiunea da. Presiunea in roti , de 2.4 si cum mia mai spus ca la ei a mai stat o saptamina, sa mai desumflta olecuta. Si prostii aia uitucii aia au uitat sa ma sune, asa cum miau zis: " Stati domle linistit ca e in interesul firmei noastre sa va aducem si sa va anuntam cind va vine masina dvs in tara"( Da e in interesul firmei noastre sa ne mai datorati 15.000 mii de euro la cea 1000 $ ). Apoi zis si uitat. La ce mam referit? La aia, ca aia din Japonia trimit masinile in toate colturile lumii, gata facute, si cu o presiune in roti de 2.5 gata sa poti atinge viteza luminii. Numai sui si aterizeaza pe vreo casa. Caci mam uitat in cartea masinii si acolo sint data presiunile, 2.2 pentru viteze de pina la 160km, si o presiune de 2.5 pentru vitezele 160km si mai sus, si stau si ma uit si ma gindesc eu mdaa da japonezii esti is tari a dracului frate, masina asta n-are " abkatka"-rondaj inca si ei mio trimit cu o presiune nebuna de 2.5 gata sa ating viteza luminii cu ea.
Cind miau adus Lancerul X apoi era in dos la parcarea lora de la salon. Statea sub cerul liber si se ruga la dumnezeu sa vin mai repede sal iau. Apoi avea aceasta cum ii zice " davlenia in roti", ah da, presiunea da. Presiunea in roti , de 2.4 si cum mia mai spus ca la ei a mai stat o saptamina, sa mai desumflta olecuta. Si prostii aia uitucii aia au uitat sa ma sune, asa cum miau zis: " Stati domle linistit ca e in interesul firmei noastre sa va aducem si sa va anuntam cind va vine masina dvs in tara"( Da e in interesul firmei noastre sa ne mai datorati 15.000 mii de euro la cea 1000 $ ). Apoi zis si uitat. La ce mam referit? La aia, ca aia din Japonia trimit masinile in toate colturile lumii, gata facute, si cu o presiune in roti de 2.5 gata sa poti atinge viteza luminii. Numai sui si aterizeaza pe vreo casa. Caci mam uitat in cartea masinii si acolo sint data presiunile, 2.2 pentru viteze de pina la 160km, si o presiune de 2.5 pentru vitezele 160km si mai sus, si stau si ma uit si ma gindesc eu mdaa da japonezii esti is tari a dracului frate, masina asta n-are " abkatka"-rondaj inca si ei mio trimit cu o presiune nebuna de 2.5 gata sa ating viteza luminii cu ea.