QUOTE ("sefurom")....iar nu am mai scris cam de multicel :-) ....si....ca sa raspund sincer...nu am luat nici o masina pana acum ( raman cu "tigaia" mea de solenza :-D ca e buna saracuta).treaba sta in felul urmator...ma mai gandesc(mai ales ca stau sa apara noi modele :megane, golf6..) pana anul viitor. Poate pana atunci e vreo promotie la lancer( ca 17000E mi se pare cam mult pt 1.5)...bine,..o sa-l iau si asa (ca mi-a ramas gandul si inima la el).Totusi...concurenta e mare...si va castiga masina cu cel mai bun raport pret/dotari/ motor.Ce sa-i faci??...Din pacate nu toti avem disponibili pt masina peste 20k :-D
Si, ca sa va mai ridic la "fileu" o minge : ce ziceti de o kia ceed 1.6 122cp cu dotari mai multe decat lanceru la vreo 14000E (garantie....bla bla..etc stiti si voi)???
he he!
ia-ti kia! sa radem si noi. dar inainte du-te la un drive test, si incearca sa ignori designul bordului (care iti ia ochii ca la ford falcos). si dupa ce o iei sa ne povestesti si noua (dar cinstit) cum e.
io am vazut-o... si nu imi dau io lancerul...
iar cei 122 de cp, poate cu bezina pentru aviatie, o singura data pana la schimbarea motorului, si pe distante mai mici de 1500 de m, si cu masuratori facute direct la arborele cotit! lol! fac astia neste masuratori de daca nu le-ar scrie pe hartie, ar fi chiar amuzante!