de ce am ales colt?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Mie Aug 27, 2008 10:25 pm

robbycar fac pariu pe ce vrei tu ca un czt il face pe golf32 la orice. si pun pariu ca un czt ralliart face un gti fara probleme

jules
EVO I

Mesaj de jules » Joi Aug 28, 2008 3:21 pm

Putina documentare nu strica.
GTI are motor de 2.0 si 200 si 230cp (Edition)
R32 are motor de 3.2 si 250 CP ...

Recomand ceva mai multa prudenta in exprimare, deoarece mai si incurci putin oalele.
Te inteleg ca esti happy cu masinuta ta, insa daca cineva nu isi duce turometrul pe rosu, asta inseamna ca acel om e ceva mai ponderat in ceea ce face. Generalizarile nu prea isi au rostul in cadrul discutiei.
Si ca idee: daca o sa fie vreodata ocazia: tractorasul meu de 100 de cp si 1600 de kg da fum la coltul de 1.3 si 95 cp pina la 100 km/h . Relaxat chiar.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Joi Aug 28, 2008 9:40 pm

eu tind sa cred ca omul se refera la coltul ala modificat de norvegieni cu un motor de evo. atunci chiar ca nici un golf nu i se pune in cale.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Joi Aug 28, 2008 9:49 pm

N-as crede ca CZT-ul il face pe GTI.(ma refer la masini stock)
Avantajul meu e ca pot sa modific mult CZT-ul si asa am reusit sa fac GTI-ul.

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Vin Aug 29, 2008 5:15 pm

GTI stock face fara drept de apel CZT stock. Avem noi masini simpatice si nervoase dar sa stam cu capul pe umeri si sa nu ne hazardam la discutii CZT vs GTI vs R32 ca nu e cazul.
Pe de alta parte nu pot rivaliza nici la pret deci e bine si asa

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Vin Aug 29, 2008 9:12 pm

Eu,unul nu mai spun nimic.Mai bine vorbesc peste vreo 10 zile,adica dupa curse.De subliniat faptul ca a mea nu mai e stock de mult si e intr-o permanenta transformare.Cand era stock GTI-ul 5 ma facea dar il faceam pe GTI 4 stock.

cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Mie Sep 03, 2008 12:23 pm

[quote="catalinboldeanu"]Coltul este super tare. este puternic ma dau cu octavia,pasat,seat etc si ii fac de ras . al meu colt este 1.3 sam 95cp... pe autostrada ma iau la intrecere cu oricine

Wow! Catalin e atat de entuziasmat de micutul samurai ca a lasat obiectivitatea pe ultimul loc...Orice sofer de Colt e putin subiectiv cand vine vorba de masinuta lui, dar totusi nu trebuie sa ne laudam ca pescarii sau vanatorii ca apoi nu mai avem loc la volan ca dam cu nasul de parbriz.

E adevarat ca exista si motoare de 1.4 mpi de 75 CP puse pe Octavia...oare la astea s-a referit Catalin? Ca un Colt 1.3 n-o sa faca de ras in veci o Octavia/Passat/Seat 2.0 FSI sau 2.0 TDI, nu mai zic de GTI/ R 32.....

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Mie Sep 03, 2008 9:11 pm

cocolino stiu ce vorbesc. m-am dat cu octavia 1.9tdi si pasat tot 1.9 tdi, leon 1.9tdi si mai multe. daca vrei facep pariu si ma dau cu toate astea. uite cand o sa mai fac liniute o sa filmez si o sa le postez pe undeva. si chiar sunt entuziasmat de masinuta dar nu te gandi ca este prima mea masina sau ca din dacie m-am urcat in colt. inainte am avut r5 gtt care oricum facea de ras coltul si multe alte masini pt ca aveam 160cp pe el .

cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Joi Sep 04, 2008 3:35 pm

Ok, cu 1.9 TDI merge pt ca exista in mai multe variante de putere de la 90 la 130 CP. Mie mi-a dat fum destul de repede un Passat de 1.9 TDI si 130 CP (suspect de ceva chituning dar nerecunoscut) si am motorul de 1.5 pe benzina!
Si mie la inceput mi se parea Coltul o mica racheta pe sosea, mai ales ca inainte am avut numai diesel-uri lenese (fara turbo), dar acum am invatat cu cine pot si cu cine nu sa ma "dau".
P.S Momentan sufar pentru ca am fost lasat de caruta de un bun amic cu un C4 1.6 HDI, dupa ce si-a facut chiptuning. Inainte eram umar la umar. Astept consolari (eventual solutii ) de la membrii forumului. Si in afara de asta, mai am o provocare de la un Accent 1.5 CRDi.....poate de-aici o sa-mi repar orgoliul ranit :-D

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Joi Sep 04, 2008 9:32 pm

pai cip nu prea merge la mitsubishi pt ca nu fac multi si chiar daca fac nu castigi mult. asta o stiu pt ca am vrut si am cautat peste tot. adica la 95 cp ao mei mai castigam 3cp si nu se merita. eu zic sa te dai cu honda pt ca nu se stie. am unprieten cu 307 hdi 109 cp si suntem cam pe acolo. oricum eu unul vreau sa dau coltul acum si sa iau lancer de 1.8 146 cp si atunci sa vad cu cine ma dau. oricum parerea mea este sa te dai cu toti care vor pt ca daca ii faci ii faci de ras si daca nu poti spune ca masina ta este dintr-o clasa mica si nu se poate compara cu alea mai mari:D

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”