Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
ciziro
EVO I

Mesaj de ciziro » Joi Aug 14, 2008 9:56 pm

Bughy mersii ptr urari si sfat, la intoarcerea din vacanta revin pe jurnal de bord cu impresii noi
legate de masina.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Aug 15, 2008 7:08 pm

QUOTE (ciziro)Bughy mersii ptr urari si sfat, la intoarcerea din vacanta revin pe jurnal de bord cu impresii noi
legate de masina.

Distractie placuta si poarta-te frumos cu ea daca vrei sa faca si ea la fel .
Te astept cu impresii pro si contra cand te intorci .
Ma intereseaza mai mult cele proaste .

Restul discutam pe topicul tau .
Bafta!

santto
EVO I

Mesaj de santto » Dum Aug 24, 2008 9:25 pm

salutare

am in prezent 8500 km si ma apropi de 9000 km. nu am ce sa reprosez . sunt multumit de ea.

insa.....la acesti numar de km nivelul uleiului este foarte aproape de nivelul minim.....a mai completat cineva pana acum?
si .......chiar azi cand am deschis geamul din spate dreapta s-a auzit mai frate un schirtiit de riceai ca se duce geamul .initial am crezut ca s-a prin o pietricica dar geamul este perfect ...deci si gur am probleme pe interior ....a mai avut cineva chestia asta?

in rest masina merge si trage ...si este foarte ok( pana acum)

apropo eu bag numai euro 5 am bagat la inceput euro 4 si nu imi placea cum se aude motorul . cu euro 5 este altceva

merci

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Aug 24, 2008 11:46 pm

Tot 8500km,am completat 0,5l ulei.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Aug 25, 2008 1:03 am

QUOTE (santto)salutare

am in prezent 8500 km si ma apropi de 9000 km. nu am ce sa reprosez . sunt multumit de ea.

insa.....la acesti numar de km nivelul uleiului este foarte aproape de nivelul minim.....a mai completat cineva pana acum?
si .......chiar azi cand am deschis geamul din spate dreapta s-a auzit mai frate un schirtiit de riceai ca se duce geamul .initial am crezut ca s-a prin o pietricica dar geamul este perfect ...deci si gur am probleme pe interior ....a mai avut cineva chestia asta?

in rest masina merge si trage ...si este foarte ok( pana acum)

apropo eu bag numai euro 5 am bagat la inceput euro 4 si nu imi placea cum se aude motorul . cu euro 5 este altceva

merci

Ce fain, gasesc acelasi post in doua locuri. Eu ti-am raspuns la jurnalul de bord. Poate data viitoare te hotarasti si scri doar intr-un loc 8)

santto
EVO I

Mesaj de santto » Lun Aug 25, 2008 7:33 am

l-ai gasit pentru ca nu toata lumea citeste tot peste tot .......

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Aug 25, 2008 10:16 am

Pai ca sa fi sigur ca citeste toata lumea, eu zic sa postezi acelasi mesaj in absolut fiecare topic de pe forum.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Lun Aug 25, 2008 10:19 am

Marty nu-i mai da astfel de sfaturi, ca poate te crede si dupa aia munceste de-i sar ochii. :-D

Si o mica intrebare, un pic off topic: de ce ne-ai inchis topicul ala meseriash? :evil:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Aug 25, 2008 10:20 am

Ala-i inchis temporar, pina fac un pic de curat in el. Ca prea se apucasera unii sa-si ia mortii la bairam p-acolo.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Lun Aug 25, 2008 2:30 pm

ha ha ha
imi cer scuze ... ca pentru mine este o chestie importanta ...imicer scuze ca domniile voastre au fost deranjate si super stresate de mesajul meu pus in 2 locuri ....miii de scuze...promit solemn sa nu fac prostia sa mai pun pe undeva . dar sa mai scriu si sa cer pareri am voie pe acest forum ? sa incerc la alte marci ?sa intreb acolo ? imi dati voie?

poate ar trebui sa ne concentram pe niste discurii adevarate si nu pe mistouri de doi lei ......

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”