Consum Lancer
QUOTE (Cristi)QUOTE (Apple)
PS: La mine concorda consumul de pe BC cu cel de la pompa... O fi oare premiant?
E pompa aia meseriasa de la Petrom ? )
Daca concorda merita premiat cu inca un plin.
Nu alimentez de la Petrom
L-am premiat ieri ca ma dispera bipaitul ala nenorocit... Ocazie cu care am aflat ca mai aveam vreo 9 litri spre 10 in rezervor... Deci ar merge si o autonomie de 700 km in oras? (sa nu va riscati fara canistra in portbagaj...)... Dupa calculele astea sar de 850 km autonomie in afara orasului. Asta ar fi chiar o tema misto.. ) (cine se incumeta sa nu mearga decat cu fix 100 in afara? PS: pastrand aceeasi viteza si prin comune si sate ) )
PS: La mine concorda consumul de pe BC cu cel de la pompa... O fi oare premiant?
E pompa aia meseriasa de la Petrom ? )
Daca concorda merita premiat cu inca un plin.
Nu alimentez de la Petrom
L-am premiat ieri ca ma dispera bipaitul ala nenorocit... Ocazie cu care am aflat ca mai aveam vreo 9 litri spre 10 in rezervor... Deci ar merge si o autonomie de 700 km in oras? (sa nu va riscati fara canistra in portbagaj...)... Dupa calculele astea sar de 850 km autonomie in afara orasului. Asta ar fi chiar o tema misto.. ) (cine se incumeta sa nu mearga decat cu fix 100 in afara? PS: pastrand aceeasi viteza si prin comune si sate ) )
Sa vezi ce radeam noi cand am scris...
Da' nu am spus la nimeni, ca se vrea un topic serios...iti dai seama consumul de carburant, benzina in speta...in Bucuresti...
Eu m-am gandit sa urmez directivele trasate de tovarasul Cristi, in urmatoarea maniera:
-locatie - Bucuresti;
- ora desfasurarii experimentului - dupa miezul noptii;
- viteza de deplasare - legala, folosind pilotu' automat.
- distanta parcursa - 20 km.
Clauza speciala: nu se pune experimentu' daca te opreste politia... se repeta
Da' nu am spus la nimeni, ca se vrea un topic serios...iti dai seama consumul de carburant, benzina in speta...in Bucuresti...
Eu m-am gandit sa urmez directivele trasate de tovarasul Cristi, in urmatoarea maniera:
-locatie - Bucuresti;
- ora desfasurarii experimentului - dupa miezul noptii;
- viteza de deplasare - legala, folosind pilotu' automat.
- distanta parcursa - 20 km.
Clauza speciala: nu se pune experimentu' daca te opreste politia... se repeta
QUOTE (Apple)bai insomniacilor, n-are nici o relevanta asa ceva...
Ia puneti voi mana pe volan si invartiti-va 100 km ziua intre orele 8-19 prin Bucuresti si laudati-va atunci cu ce consum aveti )
Aaaaaapple, se glumea aici.
Pareai mai poet la inceput, erai mai sentimental cand ne-ai descris intalnirea cu lanceru'.
Acum te comporti ca o bruta!
Ia puneti voi mana pe volan si invartiti-va 100 km ziua intre orele 8-19 prin Bucuresti si laudati-va atunci cu ce consum aveti )
Aaaaaapple, se glumea aici.
Pareai mai poet la inceput, erai mai sentimental cand ne-ai descris intalnirea cu lanceru'.
Acum te comporti ca o bruta!
Mi-am adus aminte de ceva:
QUOTE (viperu)QUOTE (Cristi)In Bucuresti si benzinarele si tdi-urile se apropie la consum, daca nu chiar la fel in unele cazuri, luand in serios cele scrise in topicul asta.
Inca un pic si lancer sport dizal edition rivalizeaza cu EVO la consum. )
N-am citit inca ca vreun dizal are consum mediu de 17-18 litri
Sa vedeti consum de 44 l/100 km pe Pajero DID. Sa ma lasati un pic sa caut poza
Pe aproape de lancer :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
QUOTE (viperu)QUOTE (Cristi)In Bucuresti si benzinarele si tdi-urile se apropie la consum, daca nu chiar la fel in unele cazuri, luand in serios cele scrise in topicul asta.
Inca un pic si lancer sport dizal edition rivalizeaza cu EVO la consum. )
N-am citit inca ca vreun dizal are consum mediu de 17-18 litri
Sa vedeti consum de 44 l/100 km pe Pajero DID. Sa ma lasati un pic sa caut poza
Pe aproape de lancer :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: