Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)
- KidsJoyLounge
- EVO I
- Andrei_Iasi
- EVO I
avand in vedere ultima intalnire la care am fost o mana de oameni dar hotarati sa zic, cred ca tot la polivalenta ar trebui sa ne vedem. cand vor reveni toti di concedii si deplasari, atunci poate alegem sa ne vedem la casa poporului sau poate gasim o locatie si mai pitoreasca, de exemplu pontonul 2 pe la herastrau (aviatorilor, zona dinspre ambasada chinei) inainte de pod.
In ultimele luni , toate intalnirile s-au tinut la Polivalenta. A fost doar 1 singura intalnire la Casa poporului.
Eu zic ca e bine sa pastram un loc care sa fie stabil ca intalnire ( Polivalenta ) si alternativa ,cand stim ca exista concerte sau alte evenimente la Poli , sa ne vedem in fata la Casa Poporului.
Propun sa se schimbe si titlul topicului in ''Intalnire saptamanala Bucuresti - Sala Polivalenta'' , pentru ca si membrii noi sa poata sti mai usor unde se tin intalnirile . Este o propunere , dar decizia de schimbare apartine moderatorilor si adminului.
Eu zic ca e bine sa pastram un loc care sa fie stabil ca intalnire ( Polivalenta ) si alternativa ,cand stim ca exista concerte sau alte evenimente la Poli , sa ne vedem in fata la Casa Poporului.
Propun sa se schimbe si titlul topicului in ''Intalnire saptamanala Bucuresti - Sala Polivalenta'' , pentru ca si membrii noi sa poata sti mai usor unde se tin intalnirile . Este o propunere , dar decizia de schimbare apartine moderatorilor si adminului.
- Andrei_Iasi
- EVO I
- Andrei_Iasi
- EVO I