Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Lun Iul 14, 2008 1:20 pm

Sambata 12 iulie m-a flash-uit in Piatra Neamt un confrate cu Lancer Rosu ca al meu, cu numarul B-77-JXC daca am vazut eu bine... Il salut pe aceasta cale daca este printre noi...

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Mar Iul 15, 2008 2:49 pm

QUOTE (KidsJoyLounge)QUOTE (Gabriela Pacea)in Baba Novac (pe portiunea Rucar - Mihai Bravu) sunt
- 2 x colt SAM - nergu si rosu
- 2 x L200 intense
- Pajero LWB Intense + stone grey
- 2 x Outlander 2.0 Instyle Navi stone grey si negru
- Lancer 1,8 CVT Instyle argintiu proaspat cumparat

In zona Stadionului National mai este un Outlander 2.2 Intense + argintiu
In apropierea intersectiei Baba Novac - Cimpia Librtatii este un Colt de companie dar si un proaspat S/H Evo 8 venit printre blocuri.

Se pare insa ca cele mai multe masini Mitsubishi vindute sunt totusi pe sectorul 6 pina la urma ...

O zi buna!
coltul negru, daca te referi la intersectia mihai bravu cu ferdinand, chiar langa Iulia Hasdeu, imi apartine

Sa mai adaugam vreo 3 (cel putin) Lancer in jurul blocului zig-zag de la intrarea in parcul IOR (sau Titan)
- Instyle rosu (fata blocului)
- Intense gri inchis (fata blocului)
- Intense argintiu (al meu - spatele blocului).
Avand in vedere ca mai este cel putin unul pe la Potcoava, eu zic ca Sectorul 3 se lupta pentru suprematie...:-)

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Mar Iul 15, 2008 3:28 pm

Si eu tot in 3 stau, in zona Mall (Zizin). Hai 3-ul

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mar Iul 15, 2008 7:01 pm

Eu sunt ala de la Potcoava....

todeaA
EVO I

Mesaj de todeaA » Mar Iul 15, 2008 7:56 pm

ca tot se pomeneste de subiectul asta , nici satul Rosu nu sta rau la capitolu asta 1 Colt 1.3 SAM Alb Si una bucata Lancer 2008 1.5 Invite Negru , la mine in curte , cum or fi ajuns acolo ... , pe strada pe care stau 2 Outlander nu stiu echiparile, unu negru unu argintiu (cred) , si putin mai incolo 2 x Colt , care cred ca sunt si pe forum ... plus nenumaratele outlandere si l200 care sunt imprastiate strategic , ca de ... aici la tara este nevoie . daca mai este cineva de pe forum din rosu , chiajna .... anuntati-va . Bafta

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Mie Iul 16, 2008 11:41 am

QUOTE (teo_paul)QUOTE (KidsJoyLounge)QUOTE (Gabriela Pacea)in Baba Novac (pe portiunea Rucar - Mihai Bravu) sunt
- 2 x colt SAM - nergu si rosu
- 2 x L200 intense
- Pajero LWB Intense + stone grey
- 2 x Outlander 2.0 Instyle Navi stone grey si negru
- Lancer 1,8 CVT Instyle argintiu proaspat cumparat

In zona Stadionului National mai este un Outlander 2.2 Intense + argintiu
In apropierea intersectiei Baba Novac - Cimpia Librtatii este un Colt de companie dar si un proaspat S/H Evo 8 venit printre blocuri.

Se pare insa ca cele mai multe masini Mitsubishi vindute sunt totusi pe sectorul 6 pina la urma ...

O zi buna!
coltul negru, daca te referi la intersectia mihai bravu cu ferdinand, chiar langa Iulia Hasdeu, imi apartine

Sa mai adaugam vreo 3 (cel putin) Lancer in jurul blocului zig-zag de la intrarea in parcul IOR (sau Titan)
- Instyle rosu (fata blocului)
- Intense gri inchis (fata blocului)
- Intense argintiu (al meu - spatele blocului).
Avand in vedere ca mai este cel putin unul pe la Potcoava, eu zic ca Sectorul 3 se lupta pentru suprematie...:-)

Se mai adauga si Lancer-ul meu negru Instyle in fata Blocului prin zona campia libertatii

schultz_bz
EVO I

Mesaj de schultz_bz » Mie Iul 16, 2008 6:33 pm

Deasemenea ma inscriu cu al meu Lancer 1.8 MT Dune Beige vis-a vis de Stad. Olimpia (Calea Vitan)

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Iul 18, 2008 9:42 am

B81UDR lancer nou gri sobolan. Era in service la Mcar la schimbat bara spate. Este cumva pe forum?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Iul 18, 2008 10:44 am

....cine vrea sa se intalneasca "spontan" cu mine in trafic....azi sunt pe pasajul Rucar-Bran...

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Vin Iul 18, 2008 12:27 pm

Thor,

Devin invidios...

Aseara m-am intersectat cu doua Lancere: unul dune beige pe Virtutii si unul alb pe splai :-D

Multe, dom'le, multe....

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”