2008 Mitsubishi Lancer 1.8 MT 143 CP Red Metalic

Vinzi sau cumperi ceva? Anunta aici
Scrie răspuns
LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Vin Iul 11, 2008 11:08 am

Ai dreptate...da' io ma gandeam la o intalnire cu mai multa "miscare" :twisted:
Hai ca facem off topic si Bogdan nu mai are loc sa-si arate masina . Bogdan daca ai vre-odata o "intalnire" cu un lancer 2.0 sa ne zici si noua care are "bilele" mai mari... :twisted:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Vin Iul 11, 2008 11:10 am

Cristi, sa vezi tu cit de "pasional" o sa mai fi dupa ce te ia militia sa-ti faca dosar penal pentru "organizarea de mitinguri neautorizate".

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Vin Iul 11, 2008 11:54 am

Da' nu e miting, e intalnire "SPONTANA"!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Iul 11, 2008 12:29 pm

QUOTE (Marty)Cristi, sa vezi tu cit de "pasional" o sa mai fi dupa ce te ia militia sa-ti faca dosar penal pentru "organizarea de mitinguri neautorizate".

Nu inteleg la ce te referi!
Au mai fost intalniri din astea spontane cum spune Bogdan, ne intalneam, ne plimbam prin bucuresti, fiecare pe barba lui...
Nu cred ca in rest, toti sunt ingeri!
Am vazut si la Mazda, o armata de posesori, samd.
Adica daca iti dai intalnire cu niste prieteni, amici, cunostinte si au aceleasi masini...vine militia ?
wow )
Poate la rusi, la noi s-au mai schimbat lucrurile.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Iul 11, 2008 4:01 pm

QUOTE Poate la rusi, la noi s-au mai schimbat lucrurile.Si la rusi s-au mai schimbat lucrurile, in sensul ca inainte aveau mereu intalniri spontane: proprietarii de Moskvich se intalneau cu cei cu Lada. Acum i-au dezbinat imperialistii (BMW, Ford, ...)

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Dum Iul 13, 2008 2:43 pm

Cristi, a venitara odata militia la intalnirile DC. Eram la Academia Militara, jos. Poate ca stii, da' noi nu eram cu liniute, forje si alte belele. Cu toate astea, au venit doua masini de militie, ne-au legitimat pe toti si hop sa ne duca la sectie sa ne intocmeasca actele. Norocul a facut ca in seara aia a venit si un baiat care lucra intr-un anumit loc, ocazie cu care le-a luat toti mortii la bairam si i-a facut cu ou si cu otet. Oricum, au notat foarte constiincios toate datele urmind sa fim citati ulterior pentru intalnire neautorizata (miting). Am iesit cu greu din rahatul ala, te asigur. Fiecare si-a pus in miscare tot arsenalul PCR si pina la urma am scapat, da', repet, a fost greu.
De atunci stau mai potolit cu intalnirile organizate. Daca e sa ne vedem o data la 15 saptamani, vin, nicio problema, dar cind vine vorba de intalniri periodice.... mai salcam!

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Lun Iul 14, 2008 1:03 am

He-he,

Si tu Marty?!

Deci era vorba despre masinuta mea, nu despre intalnirile noastre. :-D

Date fiind conditiile, sa va povestesc ce minunatii a mai facut masina mea , asta pe parcursul weekendulul, cand a "inghitit" cam 850 km si nu s-a dezmintit, oferind in continuare surprize placute, adica:
- atinge si in treapta a 4 - a, 6500 rpm si o viteza de 1.90 fata de viteza de DN ;
- poate trece de 2.05 ori fata de viteza de DN :-D (din motive de trafic n-am putut obtine un punctaj mai bun );
- la acea viteza in treapata a 5-a se inregistreaza 5500 rpm si inca ceva..., deci mai este loc...spatiu liber sa aflam sa avem...
- stabilitate si confort la viteze mari - super impecabile...

Acum, din ciclul "Ce minuni a mai facut masina mea..." , episodul 3 (cred :roll: ), m-a dus pe mine si pe un amic, pe frumosul drum Rasnov - Poiana Brasov - Brasov tur - retur (fara sa punem la socoteala traseul de relocare). Pana aici nimic neobisnuit.
La sfarsitul drumului...amicul meu a spus, si citez un clasic in viata "Super adrenalina...da' cam multa, ca mi s-a facut rau..."

Acest episod va veni cu o continuare..."Ce minuni a mai facut masina mea...RELOADED" :twisted:

Dupa aceea, a doua zi, program de deplasare, cu A2 inclus
Aici ne-au tinut companie niste personaje selecte - BMW si Mercedes...care au fost uimiti si placutr impresionati de cum ne comportam....la sfarsit ne-au salutat cu clipiri admirative de avarii...

Cu ocazie de A2, s-a Lancer 1.8 MT, botezat roaba lui A2, cu numele provizoriu, pana se gaseste un altul mai potrivit, de 205

La inoarcere, ne-am jucat cu doua "iepurase" imbracate intr-o eleganta Toyota Aygo... n-a fost prea frumos sa glumim pe seama unora mai mici ca noi, da' nu s-a putut altfel ca ne-au trezit din starea de gratie produsa de viteza legala pe autostrada ... cand sa atingem nirvana soferilor, viteza mare si consum nesimtit de mic, hop si ele, dornice sa ajunga mai repede in Bucuresti...

La joaca s-a mai prins si un Touran TDI (frate...a luat o varianta a lui 2.0 DID), era mai in varsta, asa ca nu a "tinut" decat putin, numai vreo 20 de km, dupa aia a cam obosit....fumega ca o narghilea...cred ca incepuse sa mannce si altceva pe langa motorina, spre deosebire de noua generatie Toyota , care s-a tinut bine...

Acum sa revenim la drumul de costisa: ceea ce v-as povesti ar fi doar o imagine palida a avalansei de sentimente care te invadeaza in astfel de momente.. Ca referinta, comparati lumina unei lumanari aprinse in plina zi cu lumina zilei, asa cum o percepeti cand va uitati direct la soare - orbitoare si inaltatoare...Intr-un cuvant - Coplesitor.

Ca incheire, cred ca cel mai bine sintetizeaza tot amicul meu: "SUPERB...cand e data urmatoare?" :-D :-D :-D

Va doresc o saptamana minunata...

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Iul 14, 2008 1:18 am

QUOTE (DeBogdan)He-he,

Si tu Marty?!

:oops: :oops: :oops:

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Lun Iul 14, 2008 9:11 am

Mi-ai frant inima Marty.

Trebuie sa organizam o mare "impacare" cu bere garla

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Iul 14, 2008 4:57 pm

Am trecut azi pe la voi si ti-am vazut titiul. Am vrut sa-l intreb pe Bogdan de la tinichigerie care esti da' m-am luat cu treaba si am uitat. Da' mai vin io saptamana asta macar o data.

Scrie răspuns

Înapoi la “Bursa”