Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Iul 07, 2008 10:35 am

Este foarte ciudat ca de fiecare data cand merg in Medias (la socrii) undeva apare si masina lui Vertex - din cate mi-am dat seama cred ca e singurul Lancer din Medias.

@Vertex: Sambata seara ti-am vazut masina in Grewell - cred ca erau parintii tai cu ea. Eu = bucuros de intalnire

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Lun Iul 07, 2008 11:32 am

Duminica dupa amiaza m-a depasit un frumos Evo 8 (asa scria pe spate, dar mie personal mi s-a parut a fi Evo 9) pe drumul Targoviste -> Bucuresti cu nr: B 72 EVO

Vertex
EVO I

Mesaj de Vertex » Lun Iul 07, 2008 1:24 pm

QUOTE (cix)Este foarte ciudat ca de fiecare data cand merg in Medias (la socrii) undeva apare si masina lui Vertex - din cate mi-am dat seama cred ca e singurul Lancer din Medias.

@Vertex: Sambata seara ti-am vazut masina in Grewell - cred ca erau parintii tai cu ea. Eu = bucuros de intalnire

eu cred ca l-am vazut sambata la amiaza pe goldeye

Mitsu'
EVO I

Mesaj de Mitsu' » Mar Iul 08, 2008 4:45 pm

QUOTE (Ursu)ieri la carefura unirea in parcare....lancer 1.6 negru numere leasing cu toba?care e ?
Eu eram, salut

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mar Iul 08, 2008 10:21 pm

Astazi,

Venind dinspre Eroilor catre Academia Militara am intalnit un Lancer negru - B-76-PJX.
E cineva de pe aici?

Ii multumesc oricum, a fost dragut si m-a lasat in fata lui la schimbare de banda...

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Iul 10, 2008 11:14 am

2 lancere visinii ambele, unul in zona Unirii luni seara si altul ieri la Manastirea Casin pe la 6PM.

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Joi Iul 10, 2008 3:30 pm

deci... sunt in bacau in vacanta de vro 2 saptamani .. merg si eu ca omu pe centru cu bibiuu . cam in fiecare seara vad un colt .. fac blitz .. nimic .. astia de la mine sunt cam :roll: deci .. daca se recunoaste careva de pe aci si e din bacau mai salutati si voi fratilor cu un blitz .. ceva .. :!:

sharkone
EVO I

Mesaj de sharkone » Vin Iul 11, 2008 5:24 pm

Salut mocanule
Eu salut pe toti cu mitzu colt care ii vad.
Am fost week-endul asta in bacau si am iesit la un suc cu o domnisoara care lucreaza la dealerul din Bacau.
Pe acasa dau mai rar.
Eu am numerele BC 01 SDC
Vacanta placuta!

GeorgeR12
EVO I

Mesaj de GeorgeR12 » Vin Iul 11, 2008 10:56 pm

Salut
Am vazut si eu astazi Mitsuba visinie de la Tunari...!!! (in fata la Unirii) este spectaculoasa..!!!. P.S. referitor la R12-le Gordini nu prea este adevarata faza cu originalitatea...momentan este cam plina de chit dar...frumoasa foc, mai rau..pana acum cativa ani avea stopuri mari.. si era plina de onduleuri..scuze de offtopic...

KidsJoyLounge
EVO I

Mesaj de KidsJoyLounge » Dum Iul 13, 2008 12:02 am

QUOTE (Gabriela Pacea)in Baba Novac (pe portiunea Rucar - Mihai Bravu) sunt
- 2 x colt SAM - nergu si rosu
- 2 x L200 intense
- Pajero LWB Intense + stone grey
- 2 x Outlander 2.0 Instyle Navi stone grey si negru
- Lancer 1,8 CVT Instyle argintiu proaspat cumparat

In zona Stadionului National mai este un Outlander 2.2 Intense + argintiu
In apropierea intersectiei Baba Novac - Cimpia Librtatii este un Colt de companie dar si un proaspat S/H Evo 8 venit printre blocuri.

Se pare insa ca cele mai multe masini Mitsubishi vindute sunt totusi pe sectorul 6 pina la urma ...

O zi buna!
coltul negru, daca te referi la intersectia mihai bravu cu ferdinand, chiar langa Iulia Hasdeu, imi apartine

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”