Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (cix)Este foarte ciudat ca de fiecare data cand merg in Medias (la socrii) undeva apare si masina lui Vertex - din cate mi-am dat seama cred ca e singurul Lancer din Medias.
@Vertex: Sambata seara ti-am vazut masina in Grewell - cred ca erau parintii tai cu ea. Eu = bucuros de intalnire
eu cred ca l-am vazut sambata la amiaza pe goldeye
@Vertex: Sambata seara ti-am vazut masina in Grewell - cred ca erau parintii tai cu ea. Eu = bucuros de intalnire
eu cred ca l-am vazut sambata la amiaza pe goldeye
deci... sunt in bacau in vacanta de vro 2 saptamani .. merg si eu ca omu pe centru cu bibiuu . cam in fiecare seara vad un colt .. fac blitz .. nimic .. astia de la mine sunt cam :roll: deci .. daca se recunoaste careva de pe aci si e din bacau mai salutati si voi fratilor cu un blitz .. ceva .. :!:
Salut
Am vazut si eu astazi Mitsuba visinie de la Tunari...!!! (in fata la Unirii) este spectaculoasa..!!!. P.S. referitor la R12-le Gordini nu prea este adevarata faza cu originalitatea...momentan este cam plina de chit dar...frumoasa foc, mai rau..pana acum cativa ani avea stopuri mari.. si era plina de onduleuri..scuze de offtopic...
Am vazut si eu astazi Mitsuba visinie de la Tunari...!!! (in fata la Unirii) este spectaculoasa..!!!. P.S. referitor la R12-le Gordini nu prea este adevarata faza cu originalitatea...momentan este cam plina de chit dar...frumoasa foc, mai rau..pana acum cativa ani avea stopuri mari.. si era plina de onduleuri..scuze de offtopic...
- KidsJoyLounge
- EVO I
QUOTE (Gabriela Pacea)in Baba Novac (pe portiunea Rucar - Mihai Bravu) sunt
- 2 x colt SAM - nergu si rosu
- 2 x L200 intense
- Pajero LWB Intense + stone grey
- 2 x Outlander 2.0 Instyle Navi stone grey si negru
- Lancer 1,8 CVT Instyle argintiu proaspat cumparat
In zona Stadionului National mai este un Outlander 2.2 Intense + argintiu
In apropierea intersectiei Baba Novac - Cimpia Librtatii este un Colt de companie dar si un proaspat S/H Evo 8 venit printre blocuri.
Se pare insa ca cele mai multe masini Mitsubishi vindute sunt totusi pe sectorul 6 pina la urma ...
O zi buna!
coltul negru, daca te referi la intersectia mihai bravu cu ferdinand, chiar langa Iulia Hasdeu, imi apartine
- 2 x colt SAM - nergu si rosu
- 2 x L200 intense
- Pajero LWB Intense + stone grey
- 2 x Outlander 2.0 Instyle Navi stone grey si negru
- Lancer 1,8 CVT Instyle argintiu proaspat cumparat
In zona Stadionului National mai este un Outlander 2.2 Intense + argintiu
In apropierea intersectiei Baba Novac - Cimpia Librtatii este un Colt de companie dar si un proaspat S/H Evo 8 venit printre blocuri.
Se pare insa ca cele mai multe masini Mitsubishi vindute sunt totusi pe sectorul 6 pina la urma ...
O zi buna!
coltul negru, daca te referi la intersectia mihai bravu cu ferdinand, chiar langa Iulia Hasdeu, imi apartine