Sfat Achizitie Mitsubishi 1.6 117 Cai (2015) Vs Ford Mondeo Ecoboost 1.6 160 Cai (2012)
Deci, oficial sunt membru cu 'volan-in-regula' al acestui forum. I s-a facut si revizia in reprezentanta la 34300 de km, filtre + ulei. Urmeaza sa o inmatriculez, asig, rov, etc.
Personal testata pe sosea in Bucuresti mi se pare ca trage putin cam greu, oare are rost sa o mai duc si eu in reprezentanta sa o verific? Vazusem pe aici pe undeva un post legat de chiptunning si unii se laudau cu consum mai mic, turatii mai controlate, caluti in plus, etc... se merita? anuleaza garantia de la reprezentanta?
BINE V_AM GASIT!
Personal testata pe sosea in Bucuresti mi se pare ca trage putin cam greu, oare are rost sa o mai duc si eu in reprezentanta sa o verific? Vazusem pe aici pe undeva un post legat de chiptunning si unii se laudau cu consum mai mic, turatii mai controlate, caluti in plus, etc... se merita? anuleaza garantia de la reprezentanta?
BINE V_AM GASIT!
- Fişiere ataşate
-
- 3984143492087884718_account_id_1.jpg (638.2 KiB) Vizualizat de 8565 ori
LA MAI MARE !
te asteptam cu topic de prezentare si............ multe poze aici - http://mitsu.ro/forum/index.php?showforum=73
te asteptam cu topic de prezentare si............ multe poze aici - http://mitsu.ro/forum/index.php?showforum=73
Cele negre sunt oricum mai rapide. Poate trebuie sa te obisnuiesti cu benzina si cu livrarea puterii, adica sa retrogradezi 1-2 trepte cand ai nevoie de ea Eu pt ca merg si cu a 5-a in oras, cand chiar trebuie sa ma bag ii dau a 2-a direct.
In rest, sa te asiguri ca acumulatorul este incarcat,clapeta de acceleratie curata, admisia completa si etansa, si uleiul recomandat in cantitatea optima. Toate astea contribuie la consum marit/putere scazuta.
In rest, sa te asiguri ca acumulatorul este incarcat,clapeta de acceleratie curata, admisia completa si etansa, si uleiul recomandat in cantitatea optima. Toate astea contribuie la consum marit/putere scazuta.
- alexchirita1
- EVO I