Problemele masinii lui goldeye 3002

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mar Iun 24, 2008 8:18 pm

Gandeste-te bine daca vrei cu adevarat lancer, fara rautate eu iti spun sa te mai uiti si la alte marci. Octavia 2 va primii cat de curand un facelift, honda civic arata f bine si are materiale foarte bune, mazda etc.
Nu vreau sa sara nimeni pe mine dar multi au citit ce problema am(cu caseta de directie), plasticul de toata jena, tabla goala fara izolatie pe interior si multe multe alte chestii...

lukas75
EVO I

Mesaj de lukas75 » Mar Iun 24, 2008 11:10 pm

QUOTE (goldeye3002)Gandeste-te bine daca vrei cu adevarat lancer, fara rautate eu iti spun sa te mai uiti si la alte marci. Octavia 2 va primii cat de curand un facelift, honda civic arata f bine si are materiale foarte bune, mazda etc.
Nu vreau sa sara nimeni pe mine dar multi au citit ce problema am(cu caseta de directie), plasticul de toata jena, tabla goala fara izolatie pe interior si multe multe alte chestii...

Si eu am fost in dubiu cu octavia 2 si inca sunt ... problema e ca faceliftul e in octombrie si la noi se va livra peste 4-6 luni noul model ....deci trebuia sa astept pana in martie 2009 cel putin...
2. skoda (marca altfel super am avut 3 ani fabia fara nici cea mai mica pb) fac o greseala zic eu de marketing.... nu pun ESP decat optional .... e imposibil sa gasesti pe stoc sau cu livrare rapida masini cu ESP ....
3.Honda civic e mica e facuta pt coreeni mici (daca esti mai corpolent nu ai loc la volan - sa zicem peste 110 -120 kg ceea ce e jenant) daca ziceai accord te credeam (mie mi au picat plombele in mall in timisoara era expusa la cativa metri de lancerul rosu ) dar nu are aceleasi dotari si e cam cu 1000 de euro mai scumpa ca lanceru .... mazda 3 le fel are multe optionale care costa in plus si e mai mica decat lanceru ..... iar mazda 6 e alta categorie de pret ... adica peste 20 mii...

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mie Iun 25, 2008 3:42 pm

Zgomotul se manifesta doar pe drumuri mai putin bune, adica beton cu crapaturi sau gropite mici si dese, drum pietruit(macadam), drum cu piatra cubica...cam astea ar fi. Zgomotul este foarte puternic si acopera si muzica daca virez nu conteaza daca spre stanga sau dreapta, de asemenea nu conteaza viteza masinii. Zici ca se rupe ceva asa urat face

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Iun 25, 2008 7:32 pm

goldeye, sa stii ca sincer regret problemele pe care le ai cu masina dar asta nu inseamna ca fiecare topic trebuie sa-l transformi in vendeta personala cu firma Mitsubishi! Te-as ruga pe viitor sa-ti spui pasurile pe topicurile deja deschise.
Multumesc pentru intelegere!

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mie Iun 25, 2008 8:01 pm

Sincer, nu cred ca am poluat topicurile cu probleme mele, doar am raspuns la intrebarea altor useri, i-am spus omului sa se gandeasca bine inainte sa aleaga. Nu vad ce topic sa fi poluat si din cate imi amintesc mi-am postat probleme doar in topicul ''probleme new lancer'' iar in topicul ''cvt sau manuala'' doar am raspuns unei intrebari.
Nu era necesar deschiderea acestui topic, era suficient un pm sa imi spui ca ai sters mesajele pentru off-topic. Incepeti sa faceti ca cei de pe vwforum dacia sau reno.ro, daca cineva zice ceva rau despre masina este ironizat etc. Au trecut multe masini prin mainile mele, sunt membru pe mai multe forumuri...ti-am spus, nu era cazul sa faci asta. Cristi mi-a raspuns ironic, bughy la fel, acum si tu faci acelasi lucru prin deschiderea acestui topic...mersi

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Iun 25, 2008 8:08 pm

QUOTE (goldeye3002)Sincer, nu cred ca am poluat topicurile cu probleme mele, doar am raspuns la intrebarea altor useri, i-am spus omului sa se gandeasca bine inainte sa aleaga. Nu vad ce topic sa fi poluat si din cate imi amintesc mi-am postat probleme doar in topicul ''probleme new lancer'' iar in topicul ''cvt sau manuala'' doar am raspuns unei intrebari.
Nu era necesar deschiderea acestui topic, era suficient un pm sa imi spui ca ai sters mesajele pentru off-topic. Incepeti sa faceti ca cei de pe vwforum dacia sau reno.ro, daca cineva zice ceva rau despre masina este ironizat etc. Au trecut multe masini prin mainile mele, sunt membru pe mai multe forumuri...ti-am spus, nu era cazul sa faci asta. Cristi mi-a raspuns ironic, bughy la fel, acum si tu faci acelasi lucru prin deschiderea acestui topic...mersiSalut goldeye3002 !
Nu cred ca ti-am raspuns ironic .
Daca citesti mai atent , suntem de aceiasi parte . Daca a fost ceva, am rapuns pt ca am fost atacat aiurea.
Si eu am "discutii" cu unii ingineri si mecanici in postura de moderatori .
Mergi mai departe nu-i lua in seama . Sunt fanatici....

andrei_dorneanu2003
EVO I

Mesaj de andrei_dorneanu2003 » Mie Iun 25, 2008 8:53 pm

salut goldeye

imi pare rau ca ai asemenea probleme cu masina. si mai ales cu cei din service...care nu sunt in stare sa ti le rezolve. nu o lua ca o ironie, dar clujul nu e mereu ruuulz. eu astept o masina...si citind posturile tale m-am intrebat daca chiar am facut o alegere buna, sau o alegere numai de dragul designului. sper sa fi fost o alegere buna, si sa nu ma confrunt cu astfel de probleme.

si cred ca ai dreptate...trebuie sa atragi atentia asupra unor potentiale probleme ale unei masini viitoare. Replicile celorlalti, ca "asa face la toate" sau "dute tu pe reno sa vezi acolo probleme" sunt dovada de limitare. sorry boys, dar tabla e tabla, si cand dai pe ea o caruta de bani, cam cat era acum 7 ani un apartament de 3 camere in bucuresti, bine amplasat, sa stii ca ai cerinte.

succes celor fara probleme
dar mai ales succes celor cu... sper sa le rezolvati repede si sa va bucurati de masina in vacanta

PS la naiba goldeye...am aceeasi versiune si culoare ca a ta... daca troncane caseta, tu esti de vina, ai cobit

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Iun 25, 2008 9:35 pm

Goldeneye...si eu am niste probleme cu Lancerul meu.Azi de ex am stat toata ziua in service pt ca imi troncane ceva cand iau viraj de pe loc.Au demontat aproape toata parte din fatza.Pana la urma se pare ca e o problema la rulmenti sau la fuzeta.Daca slabesti piulitza de la planetara nu mai trosneste daca o stangi incepe iar....Pana la urma a ramas sa imi faca comanda de fuzete si rulmenti si sa schimbe tot.
Dar sa revin.....sa nu te astepti sa cumperi o masina in jur de 20 de mii si sa se comporte ca un BMW,Mercedes sau Audi....Pana la urma totul e chestie de gust si de necesitatile fiecaruia.De exemplu......in ce ma priveste...Skoda e o masina cu aspect batranesc ,anosta la interior ca de altfel tot ce provine de la VW,nu mi-ar trebui nici sa ma rogi.Honda Civic sedan e mai mica si sincer nici ca aspect nu e cine stie ce.Accord si Mazda6 sunt mai bine facute ca materiale dar ca aspect de design exterior nu se apropie de Lancer si oricum ca sa le iei trebuie sa mai pui cateva mii de euro.
In concluzie desi are si el ceva bube Lancerul e sa zicem....destul de cinstit la banii astia,mai ales daca vorbim de varianta 1.5...care e silentioasa si desi nu explodeaza la cei 115 cp...iti faci treaba cu ea.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mie Iun 25, 2008 11:08 pm

Deci pe bune, chiar imi place masina, ma simt bine cu ea, ma incanta de fiecare data cand o vad dar problema asta m-a bulversat, ma dezamagit si service-ul nu a facut decat sa ma scarbeasca si mai mult. Am renuntat pentru moment in a mai merge la ei pentru ca pierd vremea degeaba si vreau sa ma bucur si eu putin de timp si de masina.
thor-tie iti face cand stai pe loc sau pleci de pe loc si virezi volanul,sau in mers? Se resimte in volan, pe drum cu piatra cubica sau macadam cum se manifesta??

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iun 26, 2008 12:34 am

QUOTE (goldeye3002)Sincer, nu cred ca am poluat topicurile cu probleme mele, doar am raspuns la intrebarea altor useri, i-am spus omului sa se gandeasca bine inainte sa aleaga. Nu vad ce topic sa fi poluat si din cate imi amintesc mi-am postat probleme doar in topicul ''probleme new lancer'' iar in topicul ''cvt sau manuala'' doar am raspuns unei intrebari.
Nu era necesar deschiderea acestui topic, era suficient un pm sa imi spui ca ai sters mesajele pentru off-topic. Incepeti sa faceti ca cei de pe vwforum dacia sau reno.ro, daca cineva zice ceva rau despre masina este ironizat etc. Au trecut multe masini prin mainile mele, sunt membru pe mai multe forumuri...ti-am spus, nu era cazul sa faci asta. Cristi mi-a raspuns ironic, bughy la fel, acum si tu faci acelasi lucru prin deschiderea acestui topic...mersi

Stai linistit ca nu ai poluat nici un topic, ai fost doar sincer si atat.
Te apreciez pentru sinceritate, corectitudine si obiectivitate...cei ca tine sunt foarte putini.
Mare parte din cei care au de facut comentarii negative se abtin cand vine vorba de forum...
In general pe forumurile monomarca fanatismul e litera de lege si informatia este alterata destul de mult.
Pe forumul nostru lucrurile stau mult mai bine, inca.

Cat despre "...daca cineva zice ceva rau despre masina este ironizat etc..." da, asa e, dar iti spun ca tie nu ti s-a intamplat asa ceva. Ai primit un raspuns ironic, dar pe care l-ai interpretat gresit.
Eu sunt unul dintre aceia care mai mult critica decat lauda...daca ai sa citesti topicurile ai sa te convingi de asta... si am avut si conflicte...fie cu bajeti care au trecut de la "apa, talpa, laba" la lancer, li s-a parut ca si-au luat naveta spatiala, au pierdut orice urma de obiectivitate si luciditate (daca le aveau), posturi "goale", fie cu "agenti de vanzari" vopsiti, prost informati, samd.

Raspunsul pe care ti l-am dat tie...a fost o ironie dar nu la adresa ta...ma asteptam ca in cele din urma sa realizezi asta...

Era mai OK daca imi manifestam regretele (false) pentru cele care ti s-au intamplat, compasiunea, tristetea profunda pentru problemele avut si nedreptatile indurate insotite de :cry: :cry: :-( ?
Nu sunt asa sentimental, cei din service m-au "intarit" de-a lungul timpului, nu imi mai dau lacrimile asa de usor. )
In schimb ti-am spus parerea mea...adresat importatorului, samd....lucru pe care l-ai facut de altfel.

Hai sa fim seriosi, suntem in RO si nu vad de ce ne-ar mai mira ceva...
Trebuie doar actionat in consecinta...ceea ce ai si facut deja.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”