2006 Mitsubishi Colt Czt 1.5 Turbo 150cp Negru
Am ajuns la 138.000 KM si am decis sa schimb curele de accesorii si antigelul. Ambele avand aproape 4 ani si 38.000 KM. Cureaua de la compresorul de clima era destul de uzata si crapata intr-un loc. Probabil din cauza ca e cam expusa la mizerie si apa datorita amplasarii.
Curele de tranmisie Gates 5PK908 si 4PK788
Antigel concentrat GlycoXpert G48
Curele de tranmisie Gates 5PK908 si 4PK788
Antigel concentrat GlycoXpert G48
Salut . Interesant masinuta ta . Sunt pe cale de a achizitiona una ca a ta doar ca e cabrio tot turbo . Poti sa ma ajuti cu niste informatii la ce ar trebuie sa ma uit ? Is curios cat iti consuma tie in oras . Eu majoritatea km ii voi face in oras si nu as vrea sa sara de 11 maxim 12 la mers normal .
Consumul in oras e 9-10, doar iarna sare spre 11-12. Dar mai mult de 12 nu iti papa si daca ii dai talpa in oras. Uitate la bucsaraie si bielete, arcuri si amortizoare spate, iar daca a fost condusa de o femeie testeaza si ambreajul putin. In rest pe la interior vezi de uzura ca unele materiale sunt cam de slaba calitate. Chestii specifice cabrio nu stiu.
Masina per ansamblu e fun to drive si fiabila. Eu sunt foarte multumit de ea.
Masina per ansamblu e fun to drive si fiabila. Eu sunt foarte multumit de ea.