Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Dum Iun 22, 2008 12:46 pm

Saru-mana Cristi. Cred ca ar trebui sa va rezervati camarutele sa nu va treziti pe-afara... just an ideea...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Iun 22, 2008 7:40 pm

O sa vorbesc maine cu Andrei si vedem cum facem cu camarutele. Exista si cort

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Lun Iun 23, 2008 4:14 am

Sa apelam la Descartes si sa aplicam metoda carteziana ... :-D

Ne-am cam luat cu vorba si am uitat sa facem rezervarile. Asa ca, facand aceasta constatare, am pus mana pe telefon si, cu ultima lista a celor inscrisi, in fata ochilor, am sunat la cabana Dracula si n-am stat prea mult pe ganduri ci, dupa "inventarierea" camerelor existente, am si rezervat cele 4 camere cu pat dublu (de 3 margarete) si inca 3 camere tot cu pat dublu (de 2 margarete). Presupun ca este evident ca la 3 margarete, cele 4 camere rezervate de mine erau unicele disponibile, fiind nevoit (pentru siguranta) sa le retin pe acestea, plus inca 3 la 2 margarete. In concluzie, problema cazarii este rezolvata momentan, cu unele mici amendamente, asupra carora voi zabovi putin in continuare.
Rezervarea ramane valida cu conditia platii unui avans sau, bineinteles, a platii integrale in avans. Chiar daca vor fi unele obiectii, eu consider ca normal ar fi ca fiecare sa-si achite avansul sau plata integrala pe cont propriu (cum au facut deja zeus_anoxia si dionut77 - cei care apar in lista cu camerele rezervate; apropo, acesta este si raspuns la dilema daca este vorba despre aceeasi cabana Dracula; da, este aceeasi ).
Ca modalitati de plata va sugerez doua alternative:
1. plata avansului prin mandat postal sau telegrafic trimis catre <D-na Stanciu Cristina, Pensiunea Dracula, comuna Arefu, sat Capatanenii Ungureni, jud. Arges>
2. plata avansului in contul bancar al doamnei Stanciu Cristina <cont: RO69BPOS03203499566RON01>
Din discutiile cu doamna Stanciu, am inteles ca este preferabila plata prin prima modalitate (mandat postal sau telegrafic), care ajunge in 24 de ore de la efectuare (desi mie mi-ar fi fost mai comod sa platesc online, de acasa).
Fiindca, din pacate, trei (perechi) dintre participantii la intalnire vor fi putin vitregiti de "o margareta", va propun urmatoarea varianta: platim fiecare un avans de 50 RON si, odata ajunsi la destinatie, tragem la sorti camerele (ca sa nu apara resentimente nedorite), dupa care facem fiecare plata diferentei, pana la plata integrala a camerei. Oricum, cei care vor nimeri la 2 margarete vor avea avantajul unui cost mai mic al cazarii :-D .
Va mai rog sa confirmati maine, aici pe forum sau telefonic (de fapt azi, luni 23 iunie) faptul ca nu s-a schimbat nimic in participare, fiindca i-am promis viitoarei noastre gazde ca o voi suna din nou sa "batem in cuie" numarul camerelor rezervate (adica cele 7, 4 de 3 margarete + 3 de 2 margarete).

Your's Erlo (0744 673444 / 0740197113)

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Iun 23, 2008 9:34 am

Dupa cum spuneam , eu confirm participarea si vreau 2 camere. Una de 3 margarete si cealalta de 2 margarete.
O sa fac plata maine prin mandat postal.

Cristi - 0722289855 / 0752116315

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Lun Iun 23, 2008 2:03 pm

Pentru zeus_anoxia - ca sa faci singur un calcul estimativ al distantelor si timpului necesar pentru parcurgerea lor - si pentru cei care vor sa faca o plimbare imaginara (deocamdata) pe traseu, am creat niste harti simple si una hibrid, la scari diferite, pe care le puteti descarca de la urmatoarele adrese:

http://www.box.net/shared/vswnow7qcg - Harta Transfagarasan ~ 1:32.250

http://www.box.net/shared/4o1v4evc4w - Harta Transfagarasan ~ 1:111.111

http://www.box.net/shared/o3wwv3q68w - traseu Bucuresti spre Transfagarasan

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Lun Iun 23, 2008 8:23 pm

Am confirmat si eu telefonic participarea la intrunirea di Fagarasi.
Confirm si pe aceasta cale si anunt ca maine trimitem avansul de 50 Ron.
Sunt de acord si cu tragerea la sorti in cazul in care sunt mai multi solicitanti pt 3 margarete.
Sa ne vedem cu bine!

cristinasfg
EVO I

Mesaj de cristinasfg » Mar Iun 24, 2008 8:42 am

salutare

la noi iar a batut vantul din directie opusa si iata ca la sfarsitul acestei saptamani parasim din nou Romania. singurul nostru regret este ca nu apucam sa ne intalnim cu voi. Dar dupa cum spunea si Erlo, ne mai vedem noi. Si va garantam ca nu scapati de noi asa usor. Ne vom planifica din timp concediile si vom incerca sa stabilim alte intalniri cu totii.
Acestea fiind zise va dorim distractie placuta tuturor si va dorim tot binele din lume. Si nu uitati ca vrem poze!!!
Salutare tuturor.
Cris & Cris

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mar Iun 24, 2008 12:06 pm

pai in cazul in care cris&cris nu mai vin , ramanem 4 care am confirmat 100% si am si platit
eu,erlo,cristi si robert, prin urmare nu mai tragem la sorti.
pt cristi: din cate am vb la cabana au si o camera de 4 locuri la 3* daca vrei

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Iun 24, 2008 12:59 pm

N-am platit inca, astazi o sa platesc , si propunerea cu camera de 4 persoane...nu ma ajuta deloc . Este ok cum am spus , cu una si una .

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mar Iun 24, 2008 2:29 pm

Pentru cei care inca nu au depus banutii, si nu o fac prin mandat postal ci la banca, va dau urmatoarele date care v-ar putea ajuta:

STANCIU CRISTINA
CONT IBAN: RO69BPOS03203499566RON01 DESCHIS LA BANCPOST CURTEA DE ARGES
NR. CARD: 6903203499566RON01
CNP: 2690218033091

Salutari, Livia!

P.S: Am postat cu acordul lui Andrei in cazul in care cineva se pregateste sa ma apostrofeze :-D !

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”