Pajero Sport 2006 Radiator Ulei
Ia la rand olx-ul cu 'pajero sport' ca sunt multe la dezmembrat. http://olx.ro/oferte/q-Pajero-Sport/
Daca nu gasesti piesa, da pe google 'dezmembrez pajero sport' si vezi la imagini care ti se par rezultate reale, nu 'tag'-ri ale siteurilor.
Acelasi lucru l-am facut ieri pt 10 repere de Ford Galaxy mk2, care e o masina mai rara decat Pajero Sport.
Dar din cate vad in poza, rardiatorul ala nu e 'copt' deci daca nu gasesti altul, s-ar putea repara.
Daca nu gasesti piesa, da pe google 'dezmembrez pajero sport' si vezi la imagini care ti se par rezultate reale, nu 'tag'-ri ale siteurilor.
Acelasi lucru l-am facut ieri pt 10 repere de Ford Galaxy mk2, care e o masina mai rara decat Pajero Sport.
Dar din cate vad in poza, rardiatorul ala nu e 'copt' deci daca nu gasesti altul, s-ar putea repara.
Inca nu am gasit nimic nici pe dezmembrari (nu mai are nimeni), nici pe google, nici in europa decat pe la rusi, nicaieri altundeva decat la Mitsubishi piesa noua la 700 de euro. Nu se poate repara ca e din aluminiu si nu e acelasi lucru ca unul cu apa. Am incercat sa il repar, mi-au zis nu se poate. Codul piesei e MR968408 dar nu ma ajuta cu nimic, nimeni nu o are.