Jante Dacia Duster Pe Lancer
- catalin8189
Vreau sa-mi montez jante de iarna de tabla pe 16 si am observat ca cele de Dacia Duster care se gasesc la preturi mult mai mici decat cele de Lancer se potrivesc la toti parametri in afara de ET; la Lancer ET-ul este de 46 iar la Duster de 50. Credeti ca cei 4 mm diferenta conteaza? Credeti ca atinge de etrieri? A mai pus cineva jante cu ET 50 sau mai mare pe Lancer?
da e 67,1,nu se potrivesc.
http://www.wheel-size.com/size/mitsubis ... m-18i-eudm
gasesti aici tot ce te intereseaza despre roti , cauta echivalente, eu pentru Nissanul Juke al sotiei am gasit de Duster. La tine s-ar putea sa mearga de la altceva. La jukrie se mai potriveau de la Primera si erau destule la dezmembrat, erau la 900 ron 4 de aliaj pe olx
http://www.wheel-size.com/size/mitsubis ... m-18i-eudm
gasesti aici tot ce te intereseaza despre roti , cauta echivalente, eu pentru Nissanul Juke al sotiei am gasit de Duster. La tine s-ar putea sa mearga de la altceva. La jukrie se mai potriveau de la Primera si erau destule la dezmembrat, erau la 900 ron 4 de aliaj pe olx
- catalin8189
- catalin8189
Arata super. Iti mai trebuie niste capacele din funduri de doza de bere pt gaura centrala.
Ai incercat sa tragi indoitura din portiera cu ventuza? Sunt niste tije pe care culiseaza o greutate, in capatul tijei se lipeste o ventuza de caroserie, culisezi "ciocanul" si iti trage de tabla. Indoiturile de genul asta ies de regula foarte bine, fara sa fie afectata vopseaua, iar costul e modic.
Ai incercat sa tragi indoitura din portiera cu ventuza? Sunt niste tije pe care culiseaza o greutate, in capatul tijei se lipeste o ventuza de caroserie, culisezi "ciocanul" si iti trage de tabla. Indoiturile de genul asta ies de regula foarte bine, fara sa fie afectata vopseaua, iar costul e modic.
- catalin8189