Prezon Rupt ...
Salutare ,
Mi s-a rupt un prezon la roata stanga fata , in momentul in care am schimbat jantele (vara/iarna) , la vulcanizare.
Asadar din cele 5, acum doar 4 mai sunt disponibile.
As dori sa va intreb daca a mai patit-o cineva , daca reparatia necesita inlocuirea rulmentului ? si poate stiti si cam pe la ce pret s-ar ridica reparatia in sine?
Mersi
Mi s-a rupt un prezon la roata stanga fata , in momentul in care am schimbat jantele (vara/iarna) , la vulcanizare.
Asadar din cele 5, acum doar 4 mai sunt disponibile.
As dori sa va intreb daca a mai patit-o cineva , daca reparatia necesita inlocuirea rulmentului ? si poate stiti si cam pe la ce pret s-ar ridica reparatia in sine?
Mersi
- PaulAdrian
- EVO I
- PaulAdrian
- EVO I
- Alex-Lancer
- EVO I
Buna ziua. Puteti sa- mi spuneti cum ati procedat la schimbarea doar a prezonului. Ieri la schimbarea rotilor de vara am "reusit" sa rup un prezon la roata stanga spate asa ca ori schimb cu totul ori incerc sa schimb doar prezonul. Daca ati mai trecut prin aceasta situatie va rog sa ma ajutati cu un sfat. Masina este un Lancer 2008. Multumesc.
- Alex-Lancer
- EVO I
Salut. Ar trebui sa mergi la un service. Eu le-am schimbat relativ usor. Mi-a desfacut planetara (mie mi s-au rupt pe fata) si pivotul, apoi mi-a scos restul de prezon (surub). E la fel de simplu ca la dacie. Sau cel putin asa e la a mea, din 2011. Iar suruburile (sau bolturile, cum le numeste fiecare) sunt destul de ieftine, cateva zeci de lei. Mai scumpa e manopera. Toate bune!