Intalnirea Nationala De Toamna 2014
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
Eu am ajuns cu bine ,am venit pe dn1a ,drum liber ,putina ceata.
Nu am mult timp dar vreau sa va multumesc tuturor celor prezenti pentru cele doua seri minunate si in special organizatorilor care au facut ca acest lucru sa se intample.
Cred ca sunteti de acord sa biffam ?nt?lnirea ca inca o reusita MITSU.RO.
Seara buna .......si.....asteptam poze de la cei care au facut.
Nu am mult timp dar vreau sa va multumesc tuturor celor prezenti pentru cele doua seri minunate si in special organizatorilor care au facut ca acest lucru sa se intample.
Cred ca sunteti de acord sa biffam ?nt?lnirea ca inca o reusita MITSU.RO.
Seara buna .......si.....asteptam poze de la cei care au facut.
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare.
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa.Imi pare rau pentru colegul cristi4x4 ca a luat amenda.
Si de aceasta data a fost o intalnire reusita.
Vreau sa multumesc si eu celor prezenti la eveniment,pentru atmosfera creata si pentru buna- dispozitie de care au dat dovada.
In primavara sper sa ne strangem mai multi.
Atunci o sa avem si cateva surprize pentru cei care vor fi acolo.
Maine o sa postez cateva poze de la intalnire.
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa.Imi pare rau pentru colegul cristi4x4 ca a luat amenda.
Si de aceasta data a fost o intalnire reusita.
Vreau sa multumesc si eu celor prezenti la eveniment,pentru atmosfera creata si pentru buna- dispozitie de care au dat dovada.
In primavara sper sa ne strangem mai multi.
Atunci o sa avem si cateva surprize pentru cei care vor fi acolo.
Maine o sa postez cateva poze de la intalnire.
Norocosilor cu dn1a si dn1 ... si eu acelasi traseu da inver dn1 dn1a ... am iesit in dn1 pe la 14:30 ... coada intre predeal si azuga ca la nebuni stanga'mprejur dn1a in jur de 5 ore pana acasa @20:00, mai putine tir-uri pe chei si no ceaţa
Merci organizatorilor pt intrunire/party ... a iesit mumos chiar daca a fost mai restrans ...
Marius
Merci organizatorilor pt intrunire/party ... a iesit mumos chiar daca a fost mai restrans ...
Marius