Hello prieteni,
Am o mare dilema, vreau sa-mi cumpar un Colt CZ3 1.3 si as prefera cutie automata. As dori niste pareri despre cutia Allshift, cum e in depasiri, la ce turatii schimba viteza... cine are il rog sa imi dea sfaturi si pareri.
Multumesc
Colt CZ3 1.3 cutie automata
- knight rider
- EVO I
Acuma sunt posesorul Coltului CZ3 1.3 SAM, cutie automata si sunt foarte multumit de bijuterie... merge perfect, este tot ce-mi doream. Consuma acuma la inceput cam mult, dar a inceput deja sa scada dupa 200 km... cam 10 in oras desi nu o las deloc sa respire. Mi s-a spus sa nu o fortez, mi s-a explicat ca asta inseamna sa nu depasesc 120 km/h, desi eu credeam ca nu trebuie sa o turez prea tare. Am grija si la turatii, dar la plecare de la stop... nu ma pot abtine... din a 1-a in a 2-a numai la 4500 ture daca e concurenta. Daca o calc mai tare se comporta ca un adevarat sportiv, schimba la turatii mari, daca o calc usor schimba la 3000. Am sa pun si poze cu ea in curand. Am facut diferite teste pe Corsa si Fiesta, dar Coltul e cel mai bun, Corsa e lenta, arata binisor in interior, iar Fiesta... e slaba si urata prin interior. La Colt imi place ca e de turatie, design super (cu farurile negre), interiorul imi place (desi e cam simplu). Ce sa mai... sunt happy !!!