autocolante mitsu.ro

Discutii despre materiale promotionale mitsu.ro, din stadiul de proiect si pana la finalizare
Scrie răspuns
Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mie Mai 28, 2008 5:09 pm

QUOTE (hexor2k)........ , insa in cutiuta de mesaje imi zice de 1 saptamana ca sunt in curs de trimitere. La sectiunea mesaje trimise...pauza...nici un mesaj, prin urmare, nu cred ca andrei le-a primit.
Eu banuiesc ca nu le-a citit si din acest motiv inca nu s-au mutat la mesaje trimise.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mie Mai 28, 2008 11:38 pm

are dreptate sfinxul

hexor2k
EVO I

Mesaj de hexor2k » Joi Mai 29, 2008 12:15 am

QUOTE (Sfinxul)QUOTE (hexor2k)........ , insa in cutiuta de mesaje imi zice de 1 saptamana ca sunt in curs de trimitere. La sectiunea mesaje trimise...pauza...nici un mesaj, prin urmare, nu cred ca andrei le-a primit.
Eu banuiesc ca nu le-a citit si din acest motiv inca nu s-au mutat la mesaje trimise.

Nu prea are legatura cititul cu actiunea de trimitere a unui PM. E forum creat cu phpBB. Pana acum nu am intampinat o astfel de problema...si administrez 3 forumuri in phpBB.
Oricum, important este sa ajunga la destinatar si sa fie citite!

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Mai 29, 2008 9:14 am

Ma abonez si eu la un set de stickere (model evo) dar o ultima intrebare inainte: sigur nu se deslipesc/deterioreaza aiurea la spalatorie....?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Iun 02, 2008 10:39 am

Salutare
De ce nu s-a incercat sa se faca si o varianta in oglinda? asa , cei care opteaza sa-l puna pe geam il pot lipi prin interior , exact cum era autocolantul de la dealer pe luneta.
La fel se poate face si doar din autocolant. Cel putin eu asa mi l-am facut ( am posibilitatea la munca sa-mi fac singur .

PS : nu trageti in mine daca s-a mai pus problema asa , nu am reusit sa citesc decat ultimele 3 pagini ale topicului

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Iun 02, 2008 10:53 am

da, stiu motivul , mi-am adus aminte . textul mult prea mic si migalos . E comparativ cu smulsul firelor de par cu manusa de box

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Iun 02, 2008 10:57 am

QUOTE (chacha)Ma abonez si eu la un set de stickere (model evo) dar o ultima intrebare inainte: sigur nu se deslipesc/deterioreaza aiurea la spalatorie....?

Eu l-am lipit acum 2 - 3 luni in urma, spal masina aproape in fiecare weekend dar nu s-a dezlipit pana acum nici macar la un colt.

hexor2k
EVO I

Mesaj de hexor2k » Mie Iun 04, 2008 3:04 pm

In sfarsit, amicul care se ocupa cu chestii de acest gen si-a facut timp si pentru a-mi "produce" sticker-ul cu pricina.
Literele sunt independente si sunt aplicate direct pe suport cu folie de transfer.
Mai jos postez cateva imagini:

Amon
EVO I

Mesaj de Amon » Dum Iun 08, 2008 4:49 pm

QUOTE (hexor2k)In sfarsit, amicul care se ocupa cu chestii de acest gen si-a facut timp si pentru a-mi "produce" sticker-ul cu pricina.
Literele sunt independente si sunt aplicate direct pe suport cu folie de transfer.
Mai jos postez cateva imagini:

Vreau si eu un set in iasi???????

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Iun 08, 2008 5:37 pm

M-am anuntat si eu la un set de stickere. Multumesc andrei

Scrie răspuns

Înapoi la “Boutique mitsu.ro”