Salutare baieti !!!
Am nevoie de parerea voastra legata de o problema care a aparut asa din senin .
In momentul cand accelerez sa urc o panta mare sau cand depasesc o masina de aude un suierat puternic in partea dreapta .
M-am uitat asa in mare pe la furtun dar nu am vazut nimic cuidat .
Pe unde sa mai caut ???
Merci contez pe sfatul vostru mereu .
Suierat Puternic Cand Accelerez Tare
Verifica
- furtune dupa turbo fisurate, crapate, taiate de oboseala sau strangerea colierelor, sau nefixate corespunzator - verifica din exterior prin accelerari scurte peste 3500 rot/min si delimitare zona
- intercooler fisurat ... dar parca e in stg, asa ca nu intra in discutie poate...
- turbo in defect - demonteaza furtunul de admisie si verifica jocul axului suflantei ... risc de spargere paleti si apoi de multe alte probleme muuult mai grave in motor !!!! ...
- garnituri turbo arse/obosite sau fixari neetanse
- prezon fixare galerie evacuare rupt sau fixare neetansa
- furtun flexibil la esapament fisurat ...
Scrie ce-ai gasit! Bafta!
- furtune dupa turbo fisurate, crapate, taiate de oboseala sau strangerea colierelor, sau nefixate corespunzator - verifica din exterior prin accelerari scurte peste 3500 rot/min si delimitare zona
- intercooler fisurat ... dar parca e in stg, asa ca nu intra in discutie poate...
- turbo in defect - demonteaza furtunul de admisie si verifica jocul axului suflantei ... risc de spargere paleti si apoi de multe alte probleme muuult mai grave in motor !!!! ...
- garnituri turbo arse/obosite sau fixari neetanse
- prezon fixare galerie evacuare rupt sau fixare neetansa
- furtun flexibil la esapament fisurat ...
Scrie ce-ai gasit! Bafta!