Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
Salut! Eu din nou.
Pe vineri imi iau masina si pot sa probez tavita. O sa postez si niste poze dupa aceea.
Ai ceva vesti in legatura cu presurile de interior pentru Lancer 2008?
Am vazut ca ai raspuns unui alt forumist si i-ai spus ca ai niste presuri care se pot adapta perfect pentru Lancer 2008.
Cam la ce bani sunt?
Vreau si eu un set. Comanda ferma. Adresa de livrare este aceeasi ca si pentru tavita de portbagaj, cu rugamintea ca livrarea sa se faca tot pana in ora 16.00-17.00. Astept raspuns.
Multumesc anticipat! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Pe vineri imi iau masina si pot sa probez tavita. O sa postez si niste poze dupa aceea.
Ai ceva vesti in legatura cu presurile de interior pentru Lancer 2008?
Am vazut ca ai raspuns unui alt forumist si i-ai spus ca ai niste presuri care se pot adapta perfect pentru Lancer 2008.
Cam la ce bani sunt?
Vreau si eu un set. Comanda ferma. Adresa de livrare este aceeasi ca si pentru tavita de portbagaj, cu rugamintea ca livrarea sa se faca tot pana in ora 16.00-17.00. Astept raspuns.
Multumesc anticipat! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Salut!
moro -Sa fie intr-un ceas bun vineri! :-)
Pretul pentru modelul acela va fi 37 de euro (~137 RON). De aici capeti 10% sau transport gratuit ca si la tava portbagaj.
Pe bune ca-s faine - abia astept sa-mi ajunga prima comanda.
Atentie ca presurile au vreo 7kg/set, asa ca transportul costa aproape 20 RON.
Daca are cine sa ti le aduca din TM, iti dau reducere chiar mai mult de 10% - iti reduc 19-20 RON.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
moro -Sa fie intr-un ceas bun vineri! :-)
Pretul pentru modelul acela va fi 37 de euro (~137 RON). De aici capeti 10% sau transport gratuit ca si la tava portbagaj.
Pe bune ca-s faine - abia astept sa-mi ajunga prima comanda.
Atentie ca presurile au vreo 7kg/set, asa ca transportul costa aproape 20 RON.
Daca are cine sa ti le aduca din TM, iti dau reducere chiar mai mult de 10% - iti reduc 19-20 RON.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Salut!
Am pus pe flickr pozele cu Charisma - courtesy to Chacha... :-D
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/
Am pus pe flickr pozele cu Charisma - courtesy to Chacha... :-D
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/