Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Mai 20, 2008 5:53 pm

A sosit si la mine tavita. ce pot sa spun decat ca e super OK. Voi posta si poze dar mai tarziu. Se pliaza pe portbagaj 99% ( ca sa fiu carcotas). Serios acum, e foarte buna. Si am pus un geamantan de piele pe ea si am tras de el, are o aderenta buna materialul central, chiar nu se misca usor de pe el.

Multumesc mult Mircea...

Recomand cu caldura atat produsul cat si vanzatorul...

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Mai 21, 2008 10:26 am

Salut!

chacha - Multumesc ca ai cumparat de la mine! Multumesc pentru mesaj si recomandare!
Imi cer scuze inca o data pentru intarziere si multumesc pentru intelegere!
Vis a vis de materialul anti-alunecare - vei avea surprize daca incerci si cu ceva mai usor - pune de ex.trusa medicala sau triunghiul - zici ca-s lipite...

Mircea

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Joi Mai 22, 2008 9:52 pm

Bandourile? Inca mai astept fotografie...

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Mai 23, 2008 8:58 am

Salut!

Decebal12345 - Pe link-ul urmator catre Flickr sunt mai multe poze cu bandouri, pe diverse masini. Este si un Lancer si un Outlander. La Lancer, in functie de generatie, exista 2-3 modele de bandouri cu design diferit. Outlander are doar un model.

http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/

Sunt produse din materiale de calitate superioara, cu tehnologie moderna si finisare de inalta calitate. Nu contin elemente metalice care ar putea provoca
coroziunea caroseriei.
Montajul este foarte simplu, pe baza instructiunilor incluse in pachet. Lipirea se face cu banda dublu adeziva 3M, nu necesita gaurirea caroseriei.
Preturi: Bandourile de protectie laterale – set 4 bucati – kit complet cu instructiuni de montaj – 33.5 euro (~121 RON).
Bandourile pentru coltul barii - set 2 bucati – 17.4 euro (~63 RON).
Evident, din aceste preturi scadeti 10% sau transport gratuit, ca si la tavile pentru portbagaj.
Se pot cumpara si pe bucata, nu doar la set, daca in urma unui „eveniment” s-a pierdut doar un element.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Sâm Mai 24, 2008 2:44 pm

Pentru tavita ai PM. Cu bandourile laterale astept pina vine masina sa vad cam pe unde s-ar putea lipi.
Covorase ai adus? Nu de alta dar pe saptamina viitoare ar trebui sa vina masina si daca nu ai, voi cumpara de la reprezentanta. Acum nu ar fi o probleme daca ar sosi in viitorul apropiat pentra ca supravietuiesc si cu cele cu care vine masina.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Mai 24, 2008 7:46 pm

Salut!

decebal12345 - din pacate Lancer fara Subwoofer s-a terminat Miercuri... Scuze!
Am pe comanda si vor ajunge Joi - Vineri (29-30.05).
Depinde cand pleaca din Timisoara spre tine domnul respectiv.
Da, daca ti-o livrez in TM, pretul este redus cu 10%. Din punct de vedere al transportului - nu-l va deranja prea mult: are sub 2 kg, o fac sul si-i pun si maner daca vrei... Va arata ca un tub de proiect din facultatile tehnice.

S-ar parea ca in catalogul de presuri de interior nu exista nici un model pentru Mitsubishi. Anyway am continuat discutiile si cu un alt producator care are in catalog si Mitsu si alte marci la care nemtii astia nu fac.
Ce pot sa-ti ofer in schimb pentru interior: de la acelasi producator niste presuri de cauciuc ce se pot adapta la aproape orice model de autoturism. Sunt la pretul celor mai ieftine personalizate. Sunt faine-faine, mai late, aceeasi calitate si au tot felul de santulete pe care poti decupa ca sa-l reglezi dupa podeaua ta. Pe bune ca arata la fel de bine ca cele personalizate. In vreo saptamana pun si poze si preturi, daca poti astepta.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Sâm Mai 24, 2008 8:20 pm

Salut
Vreau si eu sa stiu daca ai si preturi pentru tavite portbagaj pt un Lancer 2006 si subaru impreza break ( SW) 2003 .
Multumesc

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Mai 24, 2008 8:25 pm

...

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Sâm Mai 24, 2008 10:31 pm

Omul pleaca marti dupa amiaza dar nu-i asta o problema. In orice zi din saptamina este cineva din Timisoara care vine prin Brasov insa nu le-as lasa pe mina unui necunoscut. Daca asta-i situatia, asa o iau. Deci ramine peste doua saptamini, poate ajung tavitele pina atunci. Cind vor aparea, te va suna cineva din Timisoara pentru plata si preluarea coletului.
In ceea ce priveste covorasele, poate astepta. Deocamdata o sa ma multumesc cu cele cu care vine masina. Cind le ai, astept fotografii pentru ca trebuie sa le vad cum arata. Nu vreau sa-mi para rau de banii dati...

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Mai 25, 2008 9:37 am

Salut!

cristibna - Lancer 2003-2007 am pe stoc. Impreza SW, din pacate nu este in catalog.

BUGHY - Sa inteleg ca ai primit masina? S-o folosesti sanatos cu multi kilometri si fara reparatii!
Stai linistit - manierele respective nu sunt proprietatea exclusiva a celor de la care ai luat tu masina... :-D Asa sunt cei mai multi... Pentru firmele mari, noi suntem numar, cantitate - nu CLIENTI cu dorinte, nevoi si asteptari individuale. Stii care-i rezolvarea? - la voi sunt banii! Sanctionati-i! Sa vezi ca in cativa ani ori vor incepe sa te trateze ca "dincolo", ori vor inchide!

Tavita pentru portbagaj se produce doar cu material antialunecare pe centru. N-are sens sa-ti bati joc si dup-aia sa te trezesti ca ti se plimba bagajele de colo-colo. Asa ca fabrica asta, spre deosebire de categoria mentionata de tine, prefera sa faca un lucru bun si nu un lucru ieftin!
In aceeasi ordine de idei: da, am facut din asta o afacere, dar sa stii ca daca as vinde "porcarii" as castiga mult mai mult si mai repede. Cunosti fenomenul...
Eu prefer, insa, sa dorm linistit si sa stiu ca, daca vorbiti de mine, o faceti pentru a ma lauda si nu pentru a ma injura. In plus, daca voi sunteti multumiti, poate ma veti recomanda si prietenilor vostri, asa cum multi dintre voi deja ati facut-o... Multumesc! :-)

Sorturile de noroi, exact cum iti spuneam, "Sper sa aduc vara asta, dar nu stiu sa-ti spun un termen exact fara riscul de a te pacali fara voie... "

decebal12345 - Scuze pentru nesincronizare, dar... legile lui Murphy...
Da-mi te rog un PM cu un numar de telefon si te sun cand ajunge. Cum iti spuneam, pentru modelul tau primesc J-V.
In privinta "necunoscutului" - fii linistit - doar daca vrea sa o "abuzeze" intentionat are ce sa-i faca - in rest, nu necesita grija speciala.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”