Intalnirea Nationala De Toamna, 20-22 Septembrie 2013
Salutare.
Pentru cei prezenti deja la fata locului, spor la taclale si degustat, pregatind atmosfera pentru vineri
Celorlalti drum bun maine.
Distractie placuta tuturora si sa aveti parte de vreme frumoasa si noptii prietenoase, ca`s lungi de obicei
O seara placuta va doresc!
Marius
p.s. Sper sa prind intrunirea de primavara prin zona :-s
Pentru cei prezenti deja la fata locului, spor la taclale si degustat, pregatind atmosfera pentru vineri
Celorlalti drum bun maine.
Distractie placuta tuturora si sa aveti parte de vreme frumoasa si noptii prietenoase, ca`s lungi de obicei
O seara placuta va doresc!
Marius
p.s. Sper sa prind intrunirea de primavara prin zona :-s
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare.
In primul rand am degustat impreuna cu cristi4x4 mancarea traditionala din zona impreuna cu tuica din partea casei.
Incerc sa postez si o poza daca merge. Maine o sa incercam sa transmitem live,daca merge prin 3G daca nu prin traditionalul webcam.
ARE WIRLESS IN VILA. ACUM VA SCRIU DIN CRAMA.
In primul rand am degustat impreuna cu cristi4x4 mancarea traditionala din zona impreuna cu tuica din partea casei.
Incerc sa postez si o poza daca merge. Maine o sa incercam sa transmitem live,daca merge prin 3G daca nu prin traditionalul webcam.
- Fişiere ataşate
-
- 20130919_184710.jpg (1.38 MiB) Vizualizat de 8096 ori
QUOTE (radu-lancer @ Sep 19 2013, 10:59 PM) Salutare.
Incerc sa postez si o poza daca merge. Maine o sa va incercam sa transmitem live,daca merge prin 3G daca nu prin traditionalul webcam.
tot e bine daca nimeriti butoanele...
starea vremii...http://www.accuweather.com/en/ro/bran/2 ... her/272514
sambata ne cam ploua, asta daca nu se schimba directia vantului si incepe sa ninga...noaptea la 0 grade, dar se simte cu -; deci nu stati degeaba p-acolo si bagati lemne-n soba...
duminica ...soare....soare
Incerc sa postez si o poza daca merge. Maine o sa va incercam sa transmitem live,daca merge prin 3G daca nu prin traditionalul webcam.
tot e bine daca nimeriti butoanele...
starea vremii...http://www.accuweather.com/en/ro/bran/2 ... her/272514
sambata ne cam ploua, asta daca nu se schimba directia vantului si incepe sa ninga...noaptea la 0 grade, dar se simte cu -; deci nu stati degeaba p-acolo si bagati lemne-n soba...
duminica ...soare....soare
- radu-lancer
- EVO VII