Cutie viteze M Colt 1.5
Salut am un Mitsubishi Colt 1.5 SAM achizitionat de cateva saptamani si ieri s'a intamplat un lucru ciudat pentru care nu gasesc o explicatie. Dupa ce am incetinit si am schimbat treapta a 2-a imediat dupa accelerare s-a auzit o trosnitura metalica din dreptul cutiei. Are cineva idee ce ar putea fi? Uh...si ca sa nu uit ...alta problema ar fi ...cand trec peste denivelari.... se aude o bataie pe partea dreapta si se simte si in volan...are cineva idee ce ar putea fi?>
Cutia se aude destul de pronuntat la schimbarea treptei, deci e posibil sa nu fie nimic. Dc nu ai mai remarcat ceva in neregula de atunci cu ea atunci stai linistit. Zgomotul din dreapta e posibil sa fie de la o tabla care nu e prinsa bine, pe undeva la evacuare(pana in catalizator). Stiu ca unii colegi de forum au avut aceeasi problema - eu personal nu o am, cel putin pana acum. Totusi parca ziceau ca e doar zgomot, nu si feedback in volan.
Cum masina e in garantie -fuga la service pt verificare.
Cum masina e in garantie -fuga la service pt verificare.
Cutia de viteze este fixata la partea inferioara de o tija care intra in traversa fata .Acolo, aceasta este fixata cu un surub care se vede pe traversa. Cand mi s-a schimbat cutia de viteze, pentru ca acest surub nu era bine strans, la plecarea de pe loc si la schmbarea vitezelor I cu II, se auzea o lovitura dinspre cutia de viteze. Dupa ce am strans bine acest surub nu sa mai auzit nimic. Cu timpul, acest surub se mai slabeste si de aceea strangerea lui trebuie verificata des.
Aceasta, este cea mai simpla si convenabila situatie. Verifica si acest surub.
Aceasta, este cea mai simpla si convenabila situatie. Verifica si acest surub.
- Fişiere ataşate
-
- m_2_2.jpg (61.09 KiB) Vizualizat de 2997 ori