Ce Ulei De Motor Ati Pus?
am pus Castrol magnatec dupa ce am cumparat masina
in 10000de km a mancat cam 1l... nu sunt curios dece a mancat atata si dintr-o data
sigur nu a fost scurgere sau garnituri ciupite
am verificat tot si din fericire sambata ma duc sa imi schimb uleiul
sper ca recomandarea lui "razvante" sa fie cu noroc (Motul 5W40)
in 10000de km a mancat cam 1l... nu sunt curios dece a mancat atata si dintr-o data
sigur nu a fost scurgere sau garnituri ciupite
am verificat tot si din fericire sambata ma duc sa imi schimb uleiul
sper ca recomandarea lui "razvante" sa fie cu noroc (Motul 5W40)
QUOTE (class42 @ Jan 8 2011, 08:05 PM) s-a implinit deja un an si jumatate de cind am masina cu aproximativ 10800 de Km si vreau sa stiu ce ulei sa folosesc si care ar fi mai bun,bineinteles cu tot cu filtru de ulei.Multumesc
salut eu am un lancer de 8 ani, si am cu el 150.000 km..... am incercat multe uleiuri...... am pus si Motul pt masini de curse..... dar cel mai bun mi s'a parut ENEOS 5w30
daca dispui de bani cumpara editia ENEOS Sustina..... daca nu cumpara normal......
salut eu am un lancer de 8 ani, si am cu el 150.000 km..... am incercat multe uleiuri...... am pus si Motul pt masini de curse..... dar cel mai bun mi s'a parut ENEOS 5w30
daca dispui de bani cumpara editia ENEOS Sustina..... daca nu cumpara normal......
Din Expozitiei ai luat uleiul? Mie mi-au zis ca nu mai au Diamond nici de motor nici de cutie si mi-au dat Texaco. Eu cautam special pentru cutie. Pana la urma am luat 3 bidoane de Texaco de 1l pentru cutie, din care unul era desfacut si "picurasera" din el 400ml, deh poate a avut vreun mecanic ceva obligatii. Teapa mea ca am observat abia acasa. Nu ca m-am suparat, important e ca mi-a ajuns cat sa il schimb pe cel din cutia mea.
In privinta uleiului de motor, ma incapatanez sa pun Motul X-cess 5w40, sunt la al doilea schimb, am parcurs cu el 25k km si inca e preferatul meu pentru urmatorul schimb.
In privinta uleiului de motor, ma incapatanez sa pun Motul X-cess 5w40, sunt la al doilea schimb, am parcurs cu el 25k km si inca e preferatul meu pentru urmatorul schimb.
- Master4Mariners
- EVO I