Ce Piese Ati Schimbat La Colt Si Preturile Lor?
- Mishulika79
- EVO I
Deci... am schimbat urmatoarele piese, fiind necesara inlocuirea (nu prea m-a bucurat...)
Mitsubishi Colt 1,3l SAM Safety, motor 1332 cm, aprilie 2008, benzina, motor 4A90 (65 200 km)
Placute frana punte spate - 130 ron / set
Placute frana punte fata - 195 ron / set
Discuri frana punte spate - 317 ron / 2 buc
Discuri frana punte fata - 355 ron / 2 buc
Piese luate de pe site-urile online de profil. Nu vreau sa le fac reclama, dar cine vrea sa-mi dea PM si dau toate datele...
Acum manopera la un service auto de pe Str. Drumul Garii Catelu, sect. 3 Bucuresti e undeva la 120 ron pentru toate.
Ma gandesc sa schimb si lichidul de frana cu aceasta ocazie, insa avand in vedere ca l-am schimbat acum 2 ani, mai stau pe ganduri... ca poate mai astept un an si-l schimb impreuna cu antigelul.
Mitsubishi Colt 1,3l SAM Safety, motor 1332 cm, aprilie 2008, benzina, motor 4A90 (65 200 km)
Placute frana punte spate - 130 ron / set
Placute frana punte fata - 195 ron / set
Discuri frana punte spate - 317 ron / 2 buc
Discuri frana punte fata - 355 ron / 2 buc
Piese luate de pe site-urile online de profil. Nu vreau sa le fac reclama, dar cine vrea sa-mi dea PM si dau toate datele...
Acum manopera la un service auto de pe Str. Drumul Garii Catelu, sect. 3 Bucuresti e undeva la 120 ron pentru toate.
Ma gandesc sa schimb si lichidul de frana cu aceasta ocazie, insa avand in vedere ca l-am schimbat acum 2 ani, mai stau pe ganduri... ca poate mai astept un an si-l schimb impreuna cu antigelul.
Cu discurile spate cred ca puteai sa mai stai, sunt pline, si nu se tocesc cu una cu 2. Eu am 184.000km, deabia acum 5000 le-am schimbat pe cele fata, si inca le mai am pe cele spate originale. Eu si am un stil mai bland cu franele, placutele spate au fost schimbat doar o data, iar cele fata de 2 ori (o data pe discurile vechi, si acum, recent, odata cu noile discuri).
Lichidul de frana il poti tine linistit pana la anul, si chiar si 4 ani daca nu calaresti franele, sa il fierbi.
Lichidul de frana il poti tine linistit pana la anul, si chiar si 4 ani daca nu calaresti franele, sa il fierbi.
Ia sa mai scriu si eu pe aici.Anul trecut mi-a aparut prima problema la coltul meu din 2007:pierdere de ulei printr-un regulator de prsiune de ulei pt distributia variabila.Am asteptat piesa cam 3 luni si s-a rezolvat.Acum o luna am vazut din nou pierderi de ulei pe la distributie.Bine ,am zis.Oricum trebuie sa schimb distributia si voi schimba si toate simeringurile.Am inlocuit toate astea dar.....n-am rezolvat pierderea pentru ca de fapt uleiul iesea prin fulia de la axul cu came de la admisie.Am desfacut si acea fulie care e de fapt un variator de avans pt axul de admisie.Nu se gasesc piese pt aceasta piesa care costa doar vreo 2000 ron.Daca se mai baga cineva in ea sa fie f atent.Am rezolvat pierderea cu un silicon special pe care l-am aplicat peste o garnitura.