Un eventual tuning la motor
QUOTE (Marty)Daca re cunoaste cineva, ceva de aici...
E un motor de 2.0, 4L, de state. Se pupa cu ceva pozele alea sau e arhitectura complet diferita?
Marty....ce zici... daca imi montez singur smecheria asta pe masina pierd ceva din garantie? Mie mi se pare perfect pentru lanceru de 2.0...si nu am chef sa ma contrazic cu toti pe rand pe la service.
E un motor de 2.0, 4L, de state. Se pupa cu ceva pozele alea sau e arhitectura complet diferita?
Marty....ce zici... daca imi montez singur smecheria asta pe masina pierd ceva din garantie? Mie mi se pare perfect pentru lanceru de 2.0...si nu am chef sa ma contrazic cu toti pe rand pe la service.
Tudor: Da, noi avem 4G63. Arhitectura e identica, doar ca ala de EVO e 4G63T. La noi mai e ceva de schimbat la el ca sa-i pui turbina (gestiune electronica, galeria de admisie, galeria de evacuare.....).
LAV, daca as lucra la un service Mitsubishi, ti-as da un raspuns avizat. Asa, cum nu lucrez la ei (nici macar la vreun alt service), chiar mi-as da cu parerea total aiurea pe marginea problemei. Cel mai bine e sa mergi la serviceul unde-ti faci reviziile + garantia si sa-i intrebi.
LAV, daca as lucra la un service Mitsubishi, ti-as da un raspuns avizat. Asa, cum nu lucrez la ei (nici macar la vreun alt service), chiar mi-as da cu parerea total aiurea pe marginea problemei. Cel mai bine e sa mergi la serviceul unde-ti faci reviziile + garantia si sa-i intrebi.
http://www.importperformanceparts.net/i ... bishi.html
Ce spuneti de kiturile acestea? Nu mi se par exorbitante.
Ce spuneti de kiturile acestea? Nu mi se par exorbitante.
QUOTE (Marty)Tudor: Da, noi avem 4G63. Arhitectura e identica, doar ca ala de EVO e 4G63T. La noi mai e ceva de schimbat la el ca sa-i pui turbina (gestiune electronica, galeria de admisie, galeria de evacuare.....).
Gata....am fost ieri dupa masa si am vorbit...mi-au dat unda verde sa mi-l comand
Gata....am fost ieri dupa masa si am vorbit...mi-au dat unda verde sa mi-l comand