2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
- goldeye3002
- EVO I
- R o b e r t
- EVO I
QUOTE (goldeye3002)Pui te rog cateva poze cu masina dupa modificarile aduse, cateva detalii despre lucrarile efectuate de asemenea. Vreau si eu sa ii pun folie sub nr de inmatriculare, ornamente prag interior, covorase interioare originale din mocheta(apropo, are cineva?) si multe altele. Ms
Pozele sunt pe pagina anterioara si este scrisa si lista de accesorii pe care le-am montat.
Pozele sunt pe pagina anterioara si este scrisa si lista de accesorii pe care le-am montat.
QUOTE (R o b e r t)cix, trebuie sa ne intalnim neaparat la o bere! numai sa-mi treaca amigdalita asta blestemata. prin ce cartier stai? sa stiu pe unde sa colind cu coltul meu :-D
Pai ... Eu eu stau la Harman la casa si lucrez la Stupini, dar vin destul de des si prin oras. Putem sa ne intalnim la un "suc", zici cand trece amigdalita si gata . Am vazut prin BV destul de multe Mitsubishi care nu sunt pe forum poate facem ceva sa ii aducem si pe ei sa facem o gasca.
Sanatate
Pai ... Eu eu stau la Harman la casa si lucrez la Stupini, dar vin destul de des si prin oras. Putem sa ne intalnim la un "suc", zici cand trece amigdalita si gata . Am vazut prin BV destul de multe Mitsubishi care nu sunt pe forum poate facem ceva sa ii aducem si pe ei sa facem o gasca.
Sanatate
QUOTE (cix)QUOTE (Vertex)frumoasa masina, am vazut-o live
sa o stapanesti sanatos
Merci. Mi-a facut placere sa ne intalnim chiar daca a fost asa in fuga, dar imi mai fac eu drum la Medias (parintii sotiei sunt de-acolo). Masina ta este prima masina de pe forum pe care am vazut-o live.
nici eu nu am mai vazut vreo masina de pe forum inafara de a ta.
sa o stapanesti sanatos
Merci. Mi-a facut placere sa ne intalnim chiar daca a fost asa in fuga, dar imi mai fac eu drum la Medias (parintii sotiei sunt de-acolo). Masina ta este prima masina de pe forum pe care am vazut-o live.
nici eu nu am mai vazut vreo masina de pe forum inafara de a ta.