Intalniri Spontane In Trafic
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
CZC atunci, oricum decapotabila este. Super masina. Pacat ca nu se mai fabrica. Cred ca cu o astfel de masina , sa fii pe plaja... sa o faci decapotabila, sa simti briza marii , sa vezi culoarea.... ma rog la noi culoarea apei este..... stiti si voi///
Mi ar placea sa vad o astfel de masina si peisaj in calendar.
Mi ar placea sa vad o astfel de masina si peisaj in calendar.
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
Astazi in jur de ora 12 in parcare la AGIP piata MUncii, un Mitsubishi SPACE GEAR modificat cu roti mari de OFF-ROAD. Cu numar de Bucuresti. Frumos exemplar. Cum o fi cu SPACE GEAR cu rotile alea pe zapada?
Azi in jur de ora 9 in Bucuresti Str Pictor Negulici EXPLOZIE DE MASINI..
Erau 3 Subaru. Doua WRX -URI. Mai vechi . Una albastra, una verde cred ca este a colegului Malakay, avea pe geam inscriptia "SUBARU 3 ANI". SI un Forester Vechi cum are Jandarmeria. Iar langa cele 3, un Lancer Sportback Orient Red PH XXX ANA sau PH XX AAA. Una din cele doua combinatii.
Frumos aliniate. Zici ca erau la expozitie de masini. Salutari tuturor.
Azi in jur de ora 9 in Bucuresti Str Pictor Negulici EXPLOZIE DE MASINI..
Erau 3 Subaru. Doua WRX -URI. Mai vechi . Una albastra, una verde cred ca este a colegului Malakay, avea pe geam inscriptia "SUBARU 3 ANI". SI un Forester Vechi cum are Jandarmeria. Iar langa cele 3, un Lancer Sportback Orient Red PH XXX ANA sau PH XX AAA. Una din cele doua combinatii.
Frumos aliniate. Zici ca erau la expozitie de masini. Salutari tuturor.
- radu-lancer
- EVO VII