Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
I-mi pare rau pentru incident .
Sa ai grija sa refaca izolatia elementelor din tabla care eventual le indreapta( fusta de sub bara de protectie, etc.).
Verifica inainte de a monta bara . Sunt patit, aceeasi lovitura din spate, reparata la reprezentanta, si dupa un an au inceput sa apara pete de rugina.
Sa ai grija sa refaca izolatia elementelor din tabla care eventual le indreapta( fusta de sub bara de protectie, etc.).
Verifica inainte de a monta bara . Sunt patit, aceeasi lovitura din spate, reparata la reprezentanta, si dupa un an au inceput sa apara pete de rugina.
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
Ma bucur ca esti multumit de evacuare , eu iau in considerare sa o fac pe toata , nu numai finala . Acuma sa vedem ce costuri sunt si daca pierd garantia masinii . Cand imi voi face evacuarea , o sa tin cont de problemele pe care le-ai avut tu si sa le evit inainte sa apara . Nu ar strica daca as auzi cum se aude evacuarea ta dupa ce a a fost schimbata . Ai vreun post pe undeva?
NU am post dar ne putem intalni daca ai drum la bucuresti. Ca sunet e sa zic cu 15% mai zgomotoasa decat cea oem dar sunetul e sportiv si nu deranjeaza. Am vruto cat mai silentioasa si nu baraitoare.
Probabil toata evacuarea te duce vreo 2000Ron. Cat priveste garantia stai linistit ca nu se pierde sau in cel mai rau caz o pierzi doar pe o portiune din masina. Doar finala nu are treba cu garantia.
Probabil toata evacuarea te duce vreo 2000Ron. Cat priveste garantia stai linistit ca nu se pierde sau in cel mai rau caz o pierzi doar pe o portiune din masina. Doar finala nu are treba cu garantia.
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
Pt colegul Flipper . Asa arata Lancerul dupa ce am fost lovit , si asa arata chestia care m-a lovit . Tot respectul pt cei de la Groupama , intr-o ora am facut constatarea si eram deja si la reprezentanta comandam piesele .
- Fişiere ataşate
-
- Picture_011.jpg (2.19 MiB) Vizualizat de 1518 ori
-
- Picture_004.jpg (2.62 MiB) Vizualizat de 1536 ori
Nasol...ti-a dat-o oleca.
Observ ca la lancerul 2012 finala nu mai e pusa transversal ca la mine ci longitudinal ca la lancer clasic. Am mai vazut un lancer nou in bucuresti cu astfel de finala si am crezut ca e una aftermarket.
Ai cumva si finala lovita?
Si eu am fost lovit din spate de 2 ori dar usor(doar bara crapata in ambele cazuri).
Sper sa iasa ok reparatia.
Observ ca la lancerul 2012 finala nu mai e pusa transversal ca la mine ci longitudinal ca la lancer clasic. Am mai vazut un lancer nou in bucuresti cu astfel de finala si am crezut ca e una aftermarket.
Ai cumva si finala lovita?
Si eu am fost lovit din spate de 2 ori dar usor(doar bara crapata in ambele cazuri).
Sper sa iasa ok reparatia.